Fotbal international

Îl mai oprește cineva? Erling Haaland a ajuns la 10 goluri marcate în șapte meciuri de Champions League după „dubla” cu PSG + două recorduri doborâte. VIDEO

18.02.2020 | 23:50
Il mai opreste cineva Erling Haaland a ajuns la 10 goluri marcate in sapte meciuri de Champions League dupa dubla cu PSG  doua recorduri doborate VIDEO
ADVERTISEMENT

Erling Haaland a reușit o „dublă” în partida cu PSG, din optimile Champions League, și continua formă ireală din actualul sezon. Atacantul norvegian a ajuns la 10 goluri marcate în acest sezon al competiției continentale, în doar șapte partide.

Eling Haaland continuă să impresioneze

Borussia Dortmund a reușit să deschidă scorul în minutul 69 al meciului cu PSG, datorită reușitei lui Erling Haaland, dar parizienii a restabilit egalitatea șase minute mai târziu, prin Neymar.

ADVERTISEMENT

Imediat după reluarea balonului de la centrul terenului, atacantul norvegian a ieșit din nou la rampă și l-a învins pe Keylor Navas cu o execuție imparabilă, reușind să ajungă la 10 goluri marcate în primele șapte meciuri jucate în Champions League, record pentru istoria competiției.

Record peste record

Erling Haaland a fost transferat în această iarnă de Borussia Dortmund, după ce a impresionat lumea fotbalului în tricoul celor de la Salzburg, iar evoluțiile din Austria au continuat și în tricoul galben-negru.

ADVERTISEMENT

După golul marcat cu PSG în prima manșă a optimei din Liga Campionilor, Haaland devine primul jucător din istoria Borussiei Dortmund care punctează la debutul din Bundesliga, Cupa Germaniei și Champions League.

Haaland reușise să marcheze 16 goluri în 14 partide pentru Salzburg în campionat și păstrează aproximativ același raport și în Bundesliga, unde a avut nevoie de doar cinci partide pentru a ajunge la opt reușite.

ADVERTISEMENT
  • 11 goluri în 8 meciuri a marcat Haaland pentru Dortmund în toate competițiile