News

Îl mai știi pe Cristian Tabără? Cum arată acum, după ce a slăbit 60 de kg. FOTO

01.05.2019 | 16:54
Cum arată Cristian Tabără după ce a slăbit 60 de kilograme?

Cristian Tabără a avut parte parte de o transformare incredibilă! Prezentatorul TV este acum mai slab cu 60 de kilograme, potrivit OK!Magazine.ro Din păcate, schimbarea uimitoare în privința alimentației a fost din cauza unei probleme de sănătate. Moderatorul emisiunii „Exclusiv în România“, de la TVR, şi al emisiunii „Eurodicţionar“, difuzate în Republica Moldova, a slăbit mult. Unii spun că este de nerecunoscut.

Cristian Tabără, de nerecunoscut! Acesta a slăbit 60 de kilograme

Moderatorul emisiunilor „Exclusiv în România“, de la TVR, şi al emisiunii „Eurodicţionar“,a fost nevoit să țină o dietă aspră din cauza unei probleme de sănătate, astfel a reușit să dea jos nu mai puțin de 60 de kilograme. Acesta a apărut din nou pe micile ecrane luna aceasta, după ce emisiunea pe care o prezenta a fost în vacanță. Tabără era cunoscut cu o siluetă plină care îi cam dădea bătăi de cap, așa că a apelat la un regim pentru a scăpa de surplusul nedorit.

Cristian Tabără este un jurnalist și prezentator TV, în prezent director al departamentului de Film al postului TVR 1. A realizat emisiuni precum ”Parte de carte” și ”Te vezi la Știrile Pro TV”, iar în anii 2010 a intrat și în spațiul media din Republica Moldova. În perioada 2010 și 2012, a fost membru al proiectului Fabrica de Staruri, de la postul Prime TV în Republica Moldova și la TVR în România. Din anul 2014, poate fi urmărit de fani constant la emisiunea ”Fabrik” de pe Publika TV, emisiune pe care o moderează alături de Alexei Lungu. În același timp, tot pe același post de televiziune, conduce o altă emisiune, ”EuroDicționar”, în care prezintă avantajele integrării europene și efectele acestui proces.

Cristian Tabără, mai slab cu 60 de kilograme
Cristian Tabără, mai slab cu 60 de kilograme

Cristian Tabărăm scandal imens

Din păcate,acesta a fost implicat într-un scandal uriaș după ce a fost acuzat că a abuzat o fetiță. “Tabără a agresat şi o altă fetiţă. Poliţia ştie despre cine este vorba şi vor lua legătura cu ea. Aceasta are acum 33 de ani, dar s-a întâmplat când avea 13 ani. A văzut ce a păţit Alexandra şi a hotărât să depună mărturie”, susţine Alina Budnaru.

„Ne-a povestit că, atunci când avea 13 ani, făcea meditaţii cu el la limba engleză în camera de cămin unde locuia Tabără, acesta având atunci 23 de ani. În momentul în care ea lucra la masă ceea ce îi dăduse el să facă în calitate de meditator, Tabără a început să o mângâie pe sâni, să o sărute pe gât şi i-a spus «Stai cuminte că o să îţi placă…». În cameră era şi colegul lui Tabără, care dormea”, a spus avocata acestuia.

Tags: