Life

Îl mai știi pe Dorin Voiasciuc de la Chef la cuțite? Uite ce soție frumoasă are fostul concurent al lui Sorin Bontea

Dorin Voiasciuc, unul dintre cei mai controversați concurenți de la „Chefi la cuțite”, are o parteneră de viață superbă, de care este tare mândru.
22.09.2021 | 09:42
Il mai stii pe Dorin Voiasciuc de la Chef la cutite Uite ce sotie frumoasa are fostul concurent al lui Sorin Bontea
Îl mai știi pe Dorin Voiasciuc de la Chef la cuțite? Uite ce soție frumoasă are fostul concurent al lui Sorin Bontea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul concurent din echipa lui Sorin Bontea s-a făcut remarcat în emisiunea culinară de la Antena 1, foarte multă lume întrebându-se ce face acum, dar și cine este soția sa.

Fostul participant al sezonului 9 „Chefi la cuțite” este un familist convins. Dorin Voiasciuc este căsătorit cu o blondină și împreună au o fetiță.

ADVERTISEMENT

Cine este soția lui Dorin Voiasciuc de la Chefi la cuțite 2021

Tânărul în vârstă de 31 de ani este tare mândru de soția sa, cu care postează frecvent imagini în mediul online, semn că dragostea lor este foarte puternică.

Dorin Voiasciuc a arătat pe parcursul competiției culinare că este un om ambițios, lucru care i-a atras foarte multe antipatii din partea colegilor de echipă.

ADVERTISEMENT

În realitate, fostul concurent de la „Chefi la cuțite” este o persoană sensibilă și emotivă, care ține foarte mult la familia sa și are curajul să spună public ce simte.

Mai exact, fostul participant din echipa lui Sorin Bontea este foarte atent cu femeia cu care a ales să-și petreacă tot restul vieții și nu ezită să facă publice imagini cu ea.

ADVERTISEMENT

În mediul online, Dorin Voiasciuc le arată celor care-l urmăresc cât de mult contează pentru el familia, cu care petrece destul de mult timp, acasă sau în vacanțe.

Dorin Voiasciuc și soția sa
Dorin Voiasciuc și soția sa. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Dorin Voiasciuc a impresionat la Chefi la cuțite, sezonul 9

Audițiile au fost de bun augur pentru bucătarul, care a mărturisit că nu a avut un început deloc ușor în bucătărie. Părinții nu l-au susținut, dar a continuat să muncească pentru visul său.

ADVERTISEMENT

La „Chefi la cuțite” s-a prezentat cu un preparat special și elaborat. El a gătit o rețetă de antricot de vită cu foie gras, dulceață de ceapă, piure de sfeclă, crustă de fistic și pastă de trufe.

Chef Cătălin Scărlătescu  a recunoscut în cadrul show-ului culinar că participantul a reușit să-l întreacă și chiar a gătit carnea mult mai bine decât el.

„Ai gătit carnea asta mai bine decât am gătit eu la amuletă”, a spus juratul de la „Chefi la cuțite”, notează viva.ro.

ADVERTISEMENT