Fotbal intern

Îl mai ştii pe Gabi Iancu? Surprins la o bere şi o narghilea cu Marius Alexe

09.08.2018 | 18:49

Îl mai ştii pe fostul stelist Gabi Iancu? Fostul jucător de la FCSB şi Viitorul Constanţa a fost surprins de paparazzi FANATIK.RO la o terasă, alături de un cunoscut dinamovist.

În prezent rămas liber de contract, după ce a evoluat ultima dată la Termalica, Iancu s-a întors la Bucureşti. Până îşi va găsi o nouă echipă, acesta şi-a scos unul dintre prietenii din Turcia, fostul dinamovist Marius Alexe, şi s-au relaxat împreună la o halbă de bere, după o zi călduroasă. Cei doi atacanţi au savurat şi o narghilea şi au stat de vorbă până spre miezul nopţii la o terasă din centrul Bucureştiului, iar după ce au băut mai multe beri, de dragul discuţiei, au decis să dea stingerea şi s-au îndreptat spre parcare. Fără să-i pese de faptul că a consumat alcool, Marius Alexe s-a urcat degajat la volanul maşinii şi a plecat în trombă.

Cum arată acum fostul jucător de la FCSB acum. Îl mai ştii pe Gabi Iancu?

În continuare posesor al permisului de conducere, Alexe a avut noroc şi nu a fost oprit de niciun echipaj al poliţiei, după s-a urcat la volan deşi consumase mai multe beri. Gabi Iancu a plecat însoţit de un prieten şi s-a urcat pe scaunul din dreapta.

Iancu a plecat cu scandal din ţară

Gabriel Iancu a început fotbalul la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi, iar “Regele” fotbalului românesc l-a promovat la echipa mare a clubului, de unde l-a vândut la FCSB în iarna anului 2013 pentru suma de 500.000 de euro. După doi ani petrecuţi la “roş-albaştri”, Iancu a fost împrumutat la Karabukspor, acolo unde s-a împrietenit cu Marius Alexe. Revenit din Turcia, FCSB l-a dat din nou împrumut pe Iancu, iar Hagi a vrut să-l ajute. Curios a fost că s-a întâmplat în ambele direcţii, mai exact, Iancu a marcat penalty-ul din meciul Viitorului cu CFR Cluj, când trupa lui Hagi s-a încununat campioana României. Relaţia lui Hagi cu Iancu s-a degradat, iar după ce l-a făcut campion, “Regele” l-a dat gratis la Termalica în septembrie 2017, unde a avut contract până în iulie 2018.

”Gabi Iancu, dacă nu mă înşel, s-a transferat pe ultima sută de metri pe undeva… cred că prin coada clasamentului din Polonia. Eu zic că el a dat cu piciorul la oala cu smântână. El venise de nicăieri. La noi n-a realizat că i s-a întins o mână şi că avea o şansă extraordinară să revină. Vorbesc despre a doua şansă. Ajungi să fii în lotul echipei campioane, să câştigi un titlu şi să nu scoţi nimic din treaba asta. N-a fost dorinţa lui Iancu de a pleca, a fost dorinţa lui Gică Hagi. Nu l-a mai vrut. A văzut că el nu este dispus să facă pasul pentru calităţile pe care le avea.Hagi se aştepta să aibă o altă reacţie”, a declarat Cristi Bivolaru, oficialul celor de la Viitorul.

Prietenul de pahar al lui Iancu, Marius Alexe, este în continuare sub contract cu turcii de la Karabukspor. Aceştia l-au transferat anul trecut în Cipru, iar acum a revenit la club cu planuri mari: “Sunt fericit să mă întorc. Această echipă se va salva de la retrogradare”, a declarat fostul atacant dinamovist după semnarea înţelegerii.

200.000 de euro este cota de piaţă a lui Marius Alexe

400.000 de euro este cota de piaţă a lui Gabriel Iancu