Life

Îl mai știi pe Mihail, interpretul piesei „Mă ucide ea?” Artistul are probleme serioase

07.05.2021 | 15:20
Il mai stii pe Mihail interpretul piesei Ma ucide ea Artistul are probleme serioase
Îl mai știi pe Mihail, interpretul piesei „Mă ucide ea?” Artistul are probleme serioase. Sursa foto: news.ro
ADVERTISEMENT

Îl mai știi pe Mihail, interpretul piesei „Mă ucide ea”, care făcea furori în urmă cu câțiva ani? Artistul s-a retras din lumina reflectoarelor și a decis să se izoleze, însă acest lucru i-a adus mai multe probleme, atât de sănătate, cât și financiare. 

În 2015, Mihail a ajuns cunoscut datorită unei singure melodii, care se auzea la toate posturile de radio din România. Cântărețul s-a retras în natură, însă decizia nu a fost cea mai bună, lucru pe care l-a realizat de curând.

ADVERTISEMENT

Pandemia i-a adus probleme financiare și face apel la cei care îi apreciază muzica, pentru că nu vrea să-și lase cariera deoparte. În prezent, artistul face tot posibilul pentru a-și lansa primul său album.

Îl mai știi pe Mihail, interpretul piesei „Mă ucide ea?”

Interpretul celebrei piese lansate în 2015

are încredere că fanii lui îl apreciază și vrea să revină cu forțe proaspete în industria muzicală, dar pentru asta are nevoie de sprijin. Mihail a primit deja ajutor din partea câtprva persoane, după ce a lansat o campanie online, lucru pe care îl apreciază enorm.

ADVERTISEMENT

„Acesta este adevărul meu acum: sunt în impas şi am nevoie de ajutor. După atâta muncă, pur şi simplu nu pot abandona totul, aşadar caut sprijin printre cei care simt ceva pentru muzica mea.

(…) – Sunt profund mişcat cum în doar câteva zile de campanie (una care va dura până la începutul lui iunie), oamenii deja au început să mă ajute. Este un semn de afecţiune care mă emoționează profund. Deși am lipsit atât de mult, publicul s-a bucurat să audă de mine, s-a bucu­rat că sunt viu, în primul rând.

ADVERTISEMENT

Dincolo de asta, oamenii îmi trimit me­saje frumoase, căldură, gânduri minunate, afec­ţiune, mă simt încă în­dră­­git şi aşteptat în lu­mea muzicii din Româ­nia. Doamne, și ce mare nevoie aveam să simt dragostea oamenilor, so­li­daritatea lor care-mi spu­ne că nu e în van munca mea, zbuciumul acesta de a crea ceva de care să fiu mândru!”, a declarat Mihail Sandu pentru Formula AS.

Artistul a ținut să sublinieze și faptul că muzica de pe noul său album nu seamănă deloc cu piesa care l-a făcut celebru acum șase ani.

ADVERTISEMENT

„Este o muzică a maturităţii. Cine se aşteaptă să găsească pe album piese precum ‘Mă ucide ea’ poate că va fi dezamăgit, dar cred că apoi va realiza că această muzică nouă este un pas uriaş către Mihail, muzicianul matur. Un proiect ambiţios, un concept cu aer cinematic. Mi-e greu să înlocuiesc muzica prin cuvintele potrivite care să o explice”, a continuat Mihail.

Mihail, infectat cu coronavirus

Mihail a mai dezvăluit și că s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate. Din cauza stresului și a oboselii, cântărețul a fost și el infectat cu coronavirus, însă a reușit să treacă peste acest moment.

„Tocmai ce am ieşit din izolarea dată de infec­tarea cu Covid. Am fost foarte atent mereu, dar res­pectarea măsurilor de restricție nu este suficientă. Forma majoră de pază împotriva virusului este și o stare mentală senină. Eu cred că m-am îmbolnăvit pentru că eram obosit și neliniștit, pentru că am pierdut nopţi întregi frământându-mă şi poate că nici nu m-am hrănit cum trebuie.

Este tot mai greu în pandemia asta. După atâta timp în care oamenii au fost ascultători, grijulii cu ei şi cu ceilalţi, acum, la venirea soarelui, parcă devin mai detaşaţi. Nu spun că nu le mai pasă de boală, ci doar că au căpă­tat o anumită imunitate la… panică”, a mai spus Mihail Sandu.

ADVERTISEMENT
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a...
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a cheltuit-o la dineul Generației de Aur
Udrea comentează cazul Coldea: Stăpânul Cătușelor iese pe ușa DNA. Sper că va...
Udrea comentează cazul Coldea: Stăpânul Cătușelor iese pe ușa DNA. Sper că va duce și la căderea lui Kovesi
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Staţiunea din România care încă de pe vremea romanilor este leac pentru corp...
Staţiunea din România care încă de pe vremea romanilor este leac pentru corp şi suflet pentru turişti: "E magic!"
Ce s-a aflat despre singura femeie care i-a fost soție lui Ion Țiriac....
Ce s-a aflat despre singura femeie care i-a fost soție lui Ion Țiriac. Căsnicia cu miliardarul român a rezistat doar doi ani!
O mai ții minte pe Lola de la Gospodar fără pereche? Uluitor cât...
O mai ții minte pe Lola de la Gospodar fără pereche? Uluitor cât de mult s-a schimbat Alexandra Mitruț, e de nerecunoscut
Se dau VOUCHERE de MII de LEI pentru ROMÂNIA! Care sunt condițiile pentru...
Se dau VOUCHERE de MII de LEI pentru ROMÂNIA! Care sunt condițiile pentru a beneficia
A murit Ștefan Birtalan, campion mondial cu România de două ori la handbal...
A murit Ștefan Birtalan, campion mondial cu România de două ori la handbal masculin. A fost cel mai bun handbalist din lume în trecut
Cornel Dinu se simte tot mai rău: „Nu mai iese din casă”
Cornel Dinu se simte tot mai rău: „Nu mai iese din casă”
Doliu cutremurător în România! A murit luni dimineață, la ora 6.00!
Doliu cutremurător în România! A murit luni dimineață, la ora 6.00!
Cine sunt patronii care primesc contracte de la primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu....
Cine sunt patronii care primesc contracte de la primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu. Sponsori ai PSD, apropiați ai lui Sorin Oprescu și denunțătorul vicepreședintelui PNL Iulian Dumitrescu
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe...
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe mama acestor Sterpi la Măruță. A crescut niște animale”