Life

Îl mai știi pe Ricky, fostul șofer al Monicăi Gabor? Ce s-a ales, de fapt, de Voicu Pânzar

05.05.2021 | 08:05
Il mai stii pe Ricky fostul sofer al Monicai Gabor Ce sa ales de fapt de Voicu Panzar
Îl mai știi pe Ricky, fostul șofer al Monicăi Gabor? Ce s-a ales, de fapt, de Voicu Pânzar. Sursa foto: Facebook/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Foștii șoferi ai Monicăi Gabor au dispărut din atenția publicului, iar unul dintre ei, Ricky, și-a schimbat complet viața. Înainte să divorțeze de Irinel Columbeanu, fosta lui soție făcea tot posibilul pentru ca acesta să fie gelos, așa că a ales niște șoferi tineri și sexy. 

Aceștia erau Voicu Pânzar, cunoscut ca „Ricky Martin de România”, iar celălalt Adrian Filote sau „Banderas”, datorită faptului că arătau foarte bine.

ADVERTISEMENT

Voicu Pânzar a dispărut subit din viața publică cu mulți ani în urmă, atunci când începuse să colaboreze cu designerul Cătălin Botezatu. După ce a renunțat să mai fie șoferul Monicăi, acesta s-a îndrăgostit de o tânără din Turda și amândoi s-au stabilit acolo.

Îl mai știi pe Ricky, fostul șofer al Monicăi Gabor? Ce s-a ales, de fapt, de Voicu Pânzar

„Ricky Martin de România” a fost modelul lui Cătălin Botezatu și a reprezentat România la un concurs internațional de frumusețe masculină. În urmă cu zece ani, bărbatul și-a dat demisia și nu a mai fost șoferul fostei doamne Columbeanu, aflată atunci în prag de divorț cu controversatul afacerist.

ADVERTISEMENT

După ce s-a îndrăgostit de o tânără din Turda, care este fiica afaceristului Miron Gherman, Ricky s-a căsătorit cu ea și au devenit părinții unei fetițe.

De atunci, bărbatul a dispărut din viața publică și nu a mai avut apariții pe rețelele de socializare, astfel că nimeni nu știe ce face în prezent, informează WOWbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Ce s-a ales de Adrian Filote, Banderas de România

Adrian Filote și Monica Gabor nu au fost în relații atât de bune. Acesta a lăsat-o în drum pe fosta doamnă de Izvorani după ce aceasta l-a lovit cu poșeta în cap, într-un moment în care a cedat nervos.

Adrian Filote
Adrian Filote, fostul șofer al Monicăi Gabor. Sursa foto: wowbiz.ro

Banderas de România a plecat în Mexic și s-a angajat la un hotel din stațiunea Cabo San Lucas, însă s-a mutat și de acolo acum doi ani și nu se știe unde s-a dus. Nu a mai postat de un an pe rețelele sociale, atunci când a reacționat la întrebarea unui prieten care l-a întrebat dacă mai locuiește în Cabo.

ADVERTISEMENT

„Nu, acum sunt foarte departe”, a răspuns, Adrian Filote la întrebarea care i-a fost adresată, în limba spaniolă.

La fel ca Monica Gabor, cei doi bărbați care au fost șoferii ei și-au schimbat viața radical. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu trăiește, de câțiva ani, o poveste de dragoste cu miliardarul Mr. Pink, alături de care s-a stabilit în SUA.

ADVERTISEMENT