Life

Îl mai știi pe Ricky, fostul șofer al Monicăi Gabor? Ce s-a ales, de fapt, de Voicu Pânzar

05.05.2021 | 08:05
Îl mai știi pe Ricky, fostul șofer al Monicăi Gabor? Ce s-a ales, de fapt, de Voicu Pânzar
Îl mai știi pe Ricky, fostul șofer al Monicăi Gabor? Ce s-a ales, de fapt, de Voicu Pânzar. Sursa foto: Facebook/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Foștii șoferi ai Monicăi Gabor au dispărut din atenția publicului, iar unul dintre ei, Ricky, și-a schimbat complet viața. Înainte să divorțeze de Irinel Columbeanu, fosta lui soție făcea tot posibilul pentru ca acesta să fie gelos, așa că a ales niște șoferi tineri și sexy. 

Aceștia erau Voicu Pânzar, cunoscut ca „Ricky Martin de România”, iar celălalt Adrian Filote sau „Banderas”, datorită faptului că arătau foarte bine.

Voicu Pânzar a dispărut subit din viața publică cu mulți ani în urmă, atunci când începuse să colaboreze cu designerul Cătălin Botezatu. După ce a renunțat să mai fie șoferul Monicăi, acesta s-a îndrăgostit de o tânără din Turda și amândoi s-au stabilit acolo.

ADVERTISEMENT

Îl mai știi pe Ricky, fostul șofer al Monicăi Gabor? Ce s-a ales, de fapt, de Voicu Pânzar

„Ricky Martin de România” a fost modelul lui Cătălin Botezatu și a reprezentat România la un concurs internațional de frumusețe masculină. În urmă cu zece ani, bărbatul și-a dat demisia și nu a mai fost șoferul fostei doamne Columbeanu, aflată atunci în prag de divorț cu controversatul afacerist.

După ce s-a îndrăgostit de o tânără din Turda, care este fiica afaceristului Miron Gherman, Ricky s-a căsătorit cu ea și au devenit părinții unei fetițe.

ADVERTISEMENT

De atunci, bărbatul a dispărut din viața publică și nu a mai avut apariții pe rețelele de socializare, astfel că nimeni nu știe ce face în prezent, informează WOWbiz.ro.

Ce s-a ales de Adrian Filote, Banderas de România

Adrian Filote și Monica Gabor nu au fost în relații atât de bune. Acesta a lăsat-o în drum pe fosta doamnă de Izvorani după ce aceasta l-a lovit cu poșeta în cap, într-un moment în care a cedat nervos.

ADVERTISEMENT
Adrian Filote
Adrian Filote, fostul șofer al Monicăi Gabor. Sursa foto: wowbiz.ro

Banderas de România a plecat în Mexic și s-a angajat la un hotel din stațiunea Cabo San Lucas, însă s-a mutat și de acolo acum doi ani și nu se știe unde s-a dus. Nu a mai postat de un an pe rețelele sociale, atunci când a reacționat la întrebarea unui prieten care l-a întrebat dacă mai locuiește în Cabo.

„Nu, acum sunt foarte departe”, a răspuns, Adrian Filote la întrebarea care i-a fost adresată, în limba spaniolă.

ADVERTISEMENT

La fel ca Monica Gabor, cei doi bărbați care au fost șoferii ei și-au schimbat viața radical. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu trăiește, de câțiva ani, o poveste de dragoste cu miliardarul Mr. Pink, alături de care s-a stabilit în SUA.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri