Fotbal intern

Îl mai ştii pe suporterul bătut de Meme Stoica pe Ghencea? ”M-a vizitat recent la Berceni, la baza FCSB”

10.10.2019 | 08:13
Meme Stoica a dezvăluit că recent a fost vizitat la baza de pregătire de la Berceni a celor de la FCSB de suporterul pe care l-a bătut la un meci jucat pe Ghencea în 2005
ADVERTISEMENT

Fostul director sportiv al clubului FCSB, Meme Stoica, a dezvăluit că recent a fost vizitat la baza de pregătire de la Berceni de suporterul pe care l-a bătut la un meci jucat de ”roș-albaștri” pe Ghencea. El a declarat că acel incident este unul dintre cele două gesturi pe care le regretă că le-a făcut.

În mai ştii pe suporterul bătut de Meme Stoica pe Ghencea: ”Am rămas în relaţii foarte bune”

”Două gesturi făcute în trecut le regret enorm acum. Pumnul dat suporterului pe Ghencea în 2005 și ieșirea de la Skopje cu reporterul Pro TV în 2013. Nu aș mai coborî niciodată. Am făcut o tâmpenie. Nu am fost nici primul și nici ultimul. Domnul respectiv, suporterul pe care l-am lovit cu pumnul, m-a rugat acum ceva timp să-l consiliez pe o problemă de familie. A venit la noi, la bază, la Berceni. Am rămas în relaţii foarte bune”, a spus Meme Stoica despre suporterul pe care l-a bătut pe Ghencea.

ADVERTISEMENT

”Să vă povestesc faza cu suporterul. Mă înjura rău de tot. Îl înjura și pe Dică. Apoi pe Zenga. La pauză am coborât și l-am rugat frumos să nu mai înjure. M-a înjurat și pe mine. Și după pauză m-a luat din nou în vizor! M-am dus și am făcut o tâmpenie mare”, a declarat fostul oficial al FCSB la emisiunea ”Prietenii lui Ovidiu”, de pe gsp.ro.

Momentul când Meme Stoica îl lovește cu pumnul în față pe suporterul FCSB la un meci din 2005

”Am comis-o că i-am dat un pumn în fața camerelor”

”Dacă era o chestie premeditată, trimiteam și eu pe cineva să-l scoată și-l frăgezeam. Dar am făcut o prostie mare, am acționat sub impulsul nervilor și am greșit. Am comis-o nu că i-am dat un pumn, ci că i-am dat un pumn în fața camerelor”, a mai afirmat Mihai Stoica despre incidentul din 2005.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a mai vorbit despre cele două incidente pe care le regretă foarte tare și într-un interviu acordat în exclusivitate pentru FANATIK în urmă cu doi ani. El povestea atunci că incidentele au apărut din cauza furiei pe care nu şi-o poate controla.

Tags: