Fotbal intern

Îl mai ştiţi pe Gueye Mansour, “omul-foarfecă”? A ajuns în Liga a III-a, la Flacăra Horezu. Va fi suspendat pentru că a înjurat arbitrul!

15.11.2019 | 18:17
Il mai stiti pe Gueye Mansour omulfoarfeca A ajuns in Liga a IIIa la Flacara Horezu Va fi suspendat pentru ca a injurat arbitrul
Gueye Mansour, alături de fiul său, înainte de un antrenament la Flacăra Horezu. Sursa foto: arenavalceana.ro
ADVERTISEMENT

Gueye Mansour îşi continuă cariera în România: atacantul senegalez care făcea senzaţie la Timişoara în urmă cu aproape 10 ani joacă acum în Liga a III-a, pentru Flacăra Horezu. Joacă şi nu prea, însă, pentru că tocmai va fi suspendat pentru că a înjurat arbitrul la finalul meciului de la Pecica! 

Gueye Mansour va fi suspendat pentru că a înjurat arbitrul la un meci al echipei sale, Flacăra Horezu

Gueye Mansour a ajuns la 33 de ani (va împlini 34 peste doar o lună), însă joacă în continuare în ligile inferioare din România. Atacantul senegalez care îi “executa” pe cei de la FCSB cu o execuţie se senzaţie, rămânând de atunci cu porecla “omul-foarfecă” a fost transferat de Flacăra Horezu, formaţie care evoluează în Liga a treia. La finalul ultimului meci pe care echipa sa l-a jucat în campionat, la Pecica, Mansour a înjurat arbitrul preţ de câteva minute chiar, iar cazul său urmează să fie judecat de Comisii, urmând să fie suspendat probabil cinci etape.

ADVERTISEMENT

Mansour a semnat cu Horezu datorită soţiei sale, care este din Râmnicu Vâlcea (între cele două localităţi este o distanţă de doar 46 de kilometri), iar aceasta l-a convins să fie cât mai aproape de familia ei.

Fiul lui Mansour, Muhammad, în vârstă de opt ani, joacă şi el în judeţ, pentru juniorii de la Râmnicu Vâlcea.

ADVERTISEMENT