Îl mai ţii minte pe băiatul lui Leonard Doroftei? Copilul timid din reclama la iaurt e acum un MARE DON JUAN! Ce TRANSFORMARE ŞOC!

Iuliana Spirache   
in Hotnews
20/07/2016, 21:14
Îl mai ţii minte pe băiatul lui Leonard Doroftei? Copilul timid din reclama la iaurt e acum un MARE DON JUAN! Ce TRANSFORMARE ŞOC! GALERIE FOTO

Leonard Doroftei poate să spună că este un bărbat împlinit. Acesta este însurat de foarte mult timp cu Monica, femeia alături de care trăieşte de la 21 de an, iar cei doi au împreună trei copii frumoşi.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU MAI MULTE IMAGINI

“Moşul” se laudă ori de cîte ori poate cu cei trei copilaşi şi susţine că “sînt frumoşi şi cuminţi, bine că seamănă cu maică-sa!”. Fiul cel mare a lui Leonard Doroftei, Adrian, e copia fidelă a mamei şi s-a transformat într-un bărbat chipeş care face ravagii printre fete.

Adrian este student la “Drept” şi îşi doreşte să devină un avocat sau un politician de succes. Tînărul a primut la majorat şi un cadou scump din partea lui Leonard Doroftei. Acesta i-a făcut cadou un bolid.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×