Life

Îl mai ții minte pe Denis, pericol public? Cum arată azi Mason Gamble, în vârstă de 34 de ani – Foto

19.05.2020 | 12:38
Il mai tii minte pe Denis pericol public Cum arata azi Mason Gamble in varsta de 34 de ani  Foto
Mason Gamble a devenit cunoscut datorită rolului din Denis, pericol public. Sursa foto: captură trailer Youtube
ADVERTISEMENT

Îl mai ții minte pe Denis, pericol public? Simpaticul copil interpretat de Mason Gamble, cel care ne-a cucerit cu rolul său în urmă cu mai mulți ani, e azi un bărbat în toată firea.

Mason Gamble, puștiul din Denis, pericol public, are 34 de ani

Actorul

are 34 de ani și, chiar dacă a mai jucat în multe producții cinematografice, lumea continuă să și-l amintească datorită personajului Denis.

ADVERTISEMENT

Cariera sa actoricească a luat sfârșit în urmă cu 10 ani, ultimul film în care apăruse era „Golf in the Kingdom”.

Mason Gamble a decis să se ocupe de cu totul altceva, fiind pasionat de biologie marină, așa că a renunțat în 2010 la actorie definitiv.

ADVERTISEMENT

Actorul a renunțat la această meserie și a devenit biolog marin, deși, ca specializare, poate profesa ca stomatolog

În afară de „Denis, pericol public” nu există filme importante prin care să se fi remarcat actorul, însă merită, totuși, menționate participările în „Spy Hard” (1996), „Bad Moon” (1996), „Early Edition” și „Rushmore” (1998(.

Mason a mai apărut și în celebrul serial de televiziune cu medici, ER, în anul 1997. De-a lungul anilor, acesta a trebuit să se obișnuiască cu faptul că toată viața lumea îl va asocia cu rolul puștiului năzdrăvan din filmul care este difuzat și azi și face audiențe destul de bune.

ADVERTISEMENT

În prezent, conform publicației Gazette Review, Mason Gamble este student la Universitatea din California, loc în care a obținut diploma de stomatolog.

Chiar dacă a absolvit stomatologia, Mason nu a profesat în domeniu, ci a ales să fie biolog marin, o pasiune mai veche de-ale acestuia.

ADVERTISEMENT

În prezent, îndrăgitul actor se bucură de lumea marină, fiind tot mai preocupat de cercetarea florei și faunei din Oceane, dar și de familia minunată pe care și-a construit-o până la vârsta de 34 de ani. Pe paginile sale de socializare acesta postează din când în când despre ce mai face.

denis pericol public
Atunci și acum. Mason Gamble din Denis, pericol public are acum 34 de ani. Sursa foto: Pinterest

 

ADVERTISEMENT