Life

Îl mai ții minte pe Doru Octavian Dumitru? Iată ce mai face inventatorul stand-up-ului românesc

17.05.2021 | 09:31
Il mai tii minte pe Doru Octavian Dumitru Iata ce mai face inventatorul standupului romanesc
Îl mai ții minte pe Doru Octavian Dumitru? Iată ce mai face inventatorul stand-up-ului românesc. Sursa foto: bzi.ro
ADVERTISEMENT

Îl mai ții minte pe Doru Octavian Dumitru, inventatorul stand-up-ului românesc? Mulți se întreabă ce mai face acum fostul actor, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor. 

La începutul anilor ’90, Doru Octavian Dumitru făcea senzație la Sala Palatului din București, fiind o emblemă a comediei românești.

ADVERTISEMENT

Cu mulți ani în urmă, acesta s-a mutat în Toronto, Canada, însă a revenit în Europa pentru a susține spectacole.

Ce face acum Doru Octravian Dumitru. De ce s-a retras din lumina reflectoarelor

Doru Octavian Dumitru obișnuia să-i distreze pe români cu mulți ani în urmă, atunci când avea spectacole pe marile scene din țară.

ADVERTISEMENT

Este primul actor român de stand-up comedy de după Revoluție, însă nu a mai avut succesul din anii de debut. Cu aproximativ patru ani în urmă, actorul avea spectacole de comedie în Franța, Italia și Belgia, după ce a stat mult timp în Canada.

La un moment dat, acesta și-a anunțat retragerea din lumea artistică românească, susținând că lipseau spectacolele de comedie de calitate la noi în țară, motiv pentru care a decis să se reinventeze.

ADVERTISEMENT

Cu mai bine de un an în urmă, fostul actor a urcat pe scena iUmor de la Antena 1, unde i-a distrat pe jurați cu numărul său de comedie. Mihai Bendeac chiar a recunoscut, la momentul respectiv, că Doru Octavian Dumitru este o adevărată legendă.

Recent, artistul a fost văzut în cadrul unei emisiuni, potrivit cancan.ro, unde arăta complet diferit de cel care făcea furori în 1991.

ADVERTISEMENT

„Lucrez la un nou stil de comedie, cu altă încărcătură, mai aproape de ceea ce ar vrea omul să se întâmple. Mie nu îmi place umorul ăsta, satira.

E ca și când ai da cu mâncarea pe covor înainte să o bagi în gură. Mie îmi place umorul bine făcut, cu inteligență”, spunea actorul cu ceva timp în urmă, pentru sursa citată mai sus.

Doru Octavian Dumitru, spectacole anulate din cauza pandemiei

DOD, așa cum este numele său de scenă, ar fi încercat să organizeze câteva spectacole de comedie, însă nu au putut avea loc din cauza pandemiei de COVID-19.

Mai mult, acesta a pus în afișe fotografii cu el de acum 15-20 de ani, de pe vremea când avea un succes răsunător.

În luna martie, actorul ar fi avut un spectacol, dar nu s-a mai putut ține. A reușit să-l reprogrameze pentru luna iunie 2021. Rămâne de văzut dacă va reuși să încânte publicul cu umorul său inconfundabil.

Doru Octavian Dumitru este activ pe pagina sa de Facebook, unde postează aproape zilnic glume sau citate despre viață.

ADVERTISEMENT
Tags: