Life

Îl mai ții minte pe Mircea Solcanu? Iată ce face la 7 ani după ce a renunțat la TV

06.05.2021 | 20:25
Il mai tii minte pe Mircea Solcanu Iata ce face la 7 ani dupa ce a renuntat la TV
ADVERTISEMENT

Mircea Solcanu a fost unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV, însă în urmă cu 7 ani a ales să se retragă de pe sticlă. Vedeta a renunțat la aparițiile publice și a ajuns de nerecunoscut, acum, la vârsta de 44 de ani.

Fosta gazdă de la „Poveștiri de noapte” este schimbată radical față de perioada în care apărea în fața telespectatorilor. Vedeta nu mai pune la fel de mult preț pe imagine, dovadă că a luat câteva kilograme în plus, și-a lăsat părul lung și ceva barbă.

ADVERTISEMENT

Modificările din viața lui Mircea Solcanu s-au produs și după operația complicată pe creier, efectuată într-o clinică din Viena, care se pare că l-a făcut pe fostul prezentator TV să schimbe macazul și prioritățile după care să se ghideze.

Cum arată și ce mai face Mircea Solcanu. Nu mai apare deloc pe sticlă

„Pur și simplu, am murit puțin pe parcursul intervenției chirurgicale, dacă pot spune așa. Treaba cu luminița de la capătul tunelului este adevărată, dar nu e o luminiță, ci un ditamai reflectorul. 

ADVERTISEMENT

Acum, pot spune că nu trebuie să-i mai plângem pe morți, ci mai degrabă să ne plângem pe noi. Dacă Dumnezeu m-a lăsat în viață, am decis să le spun și altora experiența mea. Am schițat deja cartea”, spunea la momentul respectiv Mircea Solcanu.

Vedeta este cât se poate de discretă de când a dispărut din lumina reflectoarelor. Fostul prezentator nu este foarte activ pe rețelele de socializare, dovadă că ține foarte mult la viața sa privată pe care acum o închină unei pasiuni mai vechi.

ADVERTISEMENT

Mircea Solcanu este student la Facultatea de Arte din cadrul Universității Ovidius din Constanța, la secția artele spectacolului- actorie, după o carieră foarte frumoasă în televiziune.

În plus, deține o mică afacere la parterul unui bloc, anterior fiind administratorul unei plaje. În timpul liber face activități de voluntariat pentru asociațiile de protecție a animalelor, fiind un mare iubitor de necuvântătoare.

ADVERTISEMENT
Așa arată fostul prezentator Mircea Solcanu. Sursa foto: Instagram.com

Motivul pentru care Mircea Solcanu nu mai apare la TV

Mircea Solcanu a făcut carieră la Pro TV și Acasă TV, unde a fost unul dintre cei mai buni prezentatori. Din păcate, a fost nevoit să părăsească trustul în anul 2013, după ce a lăsat în spațiul public un comentariu acid la adresa familiei Anghel, părinții băiatului ucis de câinii din parcul Tei.

„Familia Anghel! S-a inventat munca. Dacă nu vă place munca, duceți-vă copilul să-l mănânce alți câini, se pare că din asta trăiți. Ce sumă ați încasat în urma participării la emisiuni TV, acelea care se desfășurau când copilul vostru era pe catafalc?”, spunea vedeta atunci despre familia lui Ionuț.

Ulterior, prezentatorul a avut o scurtă colaborare cu Kanal D. Vedeta a realizat matinalul de la postul menționat și a putut fi urmărit în emisiunea „Draga mea prietenă”, alături de Cristina Șișcanu. La finalul anului 2014 a dispărut definitiv din prim-plan.

ADVERTISEMENT
Tags:
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea...
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea în viața ta
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink