Life

Îl mai ții minte pe Octavian Strunilă? Cu ce se ocupă acum actorul din Inimă de țigan

Octavian Strunilă a dispărut din lumina reflectoarelor în urmă cu circa 3 ani, dar ce face acum actorul din „Inimă de țigan”?
30.09.2021 | 11:45
Il mai tii minte pe Octavian Strunila Cu ce se ocupa acum actorul din Inima de tigan
Îl mai ții minte pe Octavian Strunilă? Cu ce se ocupă acum actorul din Inimă de țigan. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta în vârstă de 40 de ani și-a dorit să facă o schimbare de macaz în urmă cu câțiva ani și a ales o altă carieră. A renunțat la scenă pentru a se ascunde în spatele camerelor.

Actorul din „Numai iubirea” și „Lacrimi de iubire” a decis să facă cu totul altceva și a început să regizeze. Ceea ce urma să fie o piesă de teatru a ajuns într-un final film.

ADVERTISEMENT

Producția „Complet necunoscuți” a avut premiera în urmă cu câteva zile, când oamenii au avut ocazia să afle cu ce se ocupă Octavian Strunilă.

Îl mai știi pe Octavian Strunilă? Ce face în prezent actorul

„Evenimentul de lansare a filmului «Complet necunoscuți» mi-a luat tot timpul și l-am pregătit în detaliu. Am făcut spectacole de teatru și am trecut printr-o pandemie.

ADVERTISEMENT

În pandemie m-am pregătit pentru filmul ăsta filmat în 12 zile pentru care m-am pregătit cam jumătate de an.

Pentru că inițial eu am vrut să fac un spectacol de teatru, am repetat textul, iar după ce a venit pandemia mi-am dat seama că nu pot face piesa. 

ADVERTISEMENT

Am zis ce idee bună să facem film. Și am trecut la film din ideea inițială”, a declarat Octavian Strunilă într-un interviu pentru click.ro.

Cine este soția lui Octavian Strunilă și ce meserie are

Fosta vedetă de la Pro TV este genul de persoană perfecționistă, care vrea ca totul să fie ca la carte, dar cu toate astea tot a apelat la ajutorul partenerei sale de viață.

ADVERTISEMENT

Oana, soția actorului, este balerină. Cei doi s-au căsătorit după 9 ani de relație, după ce înainte de marele eveniment Octavian Strunilă îi ceruse mâna de 4 ori.

„Da, este balerină, nu joacă în film, dar este parte din film, pentru că s-a ocupat de niște lucruri, cum ar fi de tot ce înseamnă promovare, m-a ajutat mult”, a mai spus regizorul, mai arată sursa citată.

Vedeta și partenera sa de viață au participat împreună la emisiunea „Uite cine dansează!” și au doi copii de care sunt tare mândrii.

ADVERTISEMENT
Tags: