Life

Îl mai ții minte pe Soso, câștigătorul Big Brother România? E incredibil cu ce se ocupă acum, pe timp de pandemie!

16.09.2020 | 16:12
Il mai tii minte pe Soso castigatorul Big Brother Romania E incredibil cu ce se ocupa acum pe timp de pandemie
Soso a câștigat Big Brother România acum 17 ani. Foto: Prima TV
ADVERTISEMENT

Îți mai aduci aminte de Soso, primul câștigător al reality-show-ului Big Brother România difuzat de Prima TV în urmă cu ceva ani? Fostul concurent are o meserie pentru care merită tot respectul, mai ales acum, în vremea pandemiei de coronavirus.

Soso de la Big Brother România, medic în linia întâi într-un spital din Germania

Sorin Fișteag (39 de ani), un student de 21 de ani din Reșița în urmă cu 17 ani cucerea întreaga Românie în show-ul care, deși a avut audiențe record, s-a oprit după difuzarea celui de-al doilea sezon din motive de CNA, are o cu totul altă viață acum.

ADVERTISEMENT

Câștigătorul primului sezon al emisiunii difuzate de Prima TV s-a stabilit în Germania, țară unde a plecat la scurt timp după ce s-a văzut cu marele premiu în brațe.

Sorin este astăzi doctor chiar la Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Bethany, specializat în pneumologie.

ADVERTISEMENT

Pentru el, perioada aceasta este una extrem de complicată, ca pentru toți medicii aflați în linia întâi în lupta cu noul coronavirus.

Într-un interviu pentru portalul monicaradulescu.eu, câștigătorul Big Brother România a vorbit despre meseria lui, despre cum se trăiește nebunia actuală în Germania și ce concluzii a tras el până acum.

ADVERTISEMENT

„Îmi e teamă că o să iau virusul”

Reșițeanul susține că îi este teamă să se infecteze și face tot ce poate pentru a lupta cu această frică, în același timp reușind să îi ajute pe cei deja infectați.

„Da. Îmi este teamă că o să iau virusul și o să îi îmbolnăvesc pe cei din jurul meu. Îmi este teamă că se va îmbolnăvi echipa din spital. Dar nici pompierul nu stă în fața unei case ce arde și se gândește că îi este frică de foc, ci face tot posibilul să limiteze daunele”, a declarat fosta vedetă Prima TV.

ADVERTISEMENT

Soso susține că, deși lucrurile stau relativ bine în spitalul unde lucrează, are senzația că e, de fapt, liniștea dinaintea furtunii.

„La ora actuală, fiind cumva liniştea dinaintea furtunii, cum zicem noi, am un program absolut normal, de la 8-17. Dacă putem, ne mai luăm şi câteva ore libere, tocmai pentru a economisi puterile pentru vremurile grele ce ne aşteaptă.

La spital, am reuşit să separăm complet COVID-19 de restul pacienţilor în aşa fel încât triajul celor suspecţi de coronavirus se face într-un cort aflat în curtea spitalului şi de acolo sunt trimişi în unitatea de primiri urgenţe doar cazurile grave.

În cort se prezintă zilnic cam 40-60 de oameni, mulţi trimişi de medicii de familie doar pentru probe. Cam 2-3 rămân internaţi. Avem un număr constant – câţi internam, atâţia externam.

Am avut mulţi tineri cu dispnee severă, i-am tratat pe secţie cu supraveghere şi s-au recuperat foarte bine. În acest moment, avem un singur caz grav intubat pe AŢI, dar îi merge foarte bine. E un om mai în vârstă cu multe comorbiditati”, a mai spus Sorin Fișteag.

soso
Așa arată acum Soso, la 39 de ani. Foto: life.ro
ADVERTISEMENT
Tags: