Fotbal intern

Scouterii lui Werder Bremen sunt la Botoşani pentru Andrei Chindriş. Îl vor urmări în FC Botoșani – FCSB

29.02.2020 | 12:47
Scouterii lui Werder Bremen sunt la Botosani pentru Andrei Chindris Il vor urmari in FC Botosani  FCSB
ADVERTISEMENT

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a declarat în mai multe rânduri că ar fi intersat de transferul lui Andrei Chindriș, dar latifundiarul din Pipera ar putea să-l piardă pe internaționalul de tineret.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 3.75 este cota pentru ”1 și 4,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Werder Bremen vine la FC Botoşani – FCSB pentru Andrei Chindriş

Transferurile pe axa FC Botoșani – FCSB au fost nenumărate în ultima perioadă, iar ultimul intrat pe această lista părea să fie Andrei Chindriș, dar se pare că Gigi Becali este foarte aproape de a-l pierde pe fundașul central.

ProSport a anunţat că jucătorul în vârstă de 21 de ani va fi urmărit la meciul FC Botoșani – FCSB, din prima etapă a play-off-ului, de scouteri ai clubului german Werder Bremen, care în acest sezon se luptă din greu pentru evitarea retrogradării în liga a doua din Germania.

ADVERTISEMENT

Iftime vorbea de Bundesliga încă de anul trecut

În luna octombrie a anului trecut, Gigi Becali a declarat pentru FANATIK l-a contactat pe Valeriu Iftime pentru a cere informații despre Andrei Chindriș, fundașul central al celor de la FC Botoșani. Apoi, la începutul anului, finanțatorul FCSB a revenit asupra interesului pentru internaționalul de tineret.

În schimb, la mijlocul lunii noiembrie, patronul Valeriu Iftime a dezvăluit că un club important din Bundesliga, fără să dea nume, îl urmărește îndeaproape pe Andrei Chindriș. La fel ca și acum, gruparea interesată de fundașul central este Werder Bremen.

ADVERTISEMENT

1,5 milioane de euro, prețul lui Chindriș pentru FCSB

După ce echipa sa a obținut calificarea în premieră în play-off, Valeriu Iftime a anunțat că este dispus la vară să se despartă de Andrei Chindriș și i-a transmis lui Gigi Becali că prețul este de 1,5 milioane de euro. În schimb, patronul de la Botoșani a precizat că este dispus să mai scadă din preț âîn cazul unei oferte din străinătate.

Un eventual transfer al lui Andrei Chindriș ar însemna a șaptea mutare din ultimii ani de la Botoșani la FCSB. Primul fotbalist adus de Gigi Becali din nordul Moldovei a fost Cătălin Golofca, transferat pentru 400.000 de euro, urmat de Olimpiu Moruțan, Mihai Roman, Răzvan Oaidă, Aristidis Soiledis și, cel mai recent, Andrei Miron.

ADVERTISEMENT

Iftime se teme de speculații înainte de Botoșani – FCSB

Partida FC Botoșani – FCSB, din prima etapă a play-off-ului, se va disputa sâmbătă, de la ora 20:30, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK.

Înainte de duelul cu FCSB, patronul clubului FC Botoșani, Valeriu Iftime, este sincer și spune că un nou eșec cu echipa lui Gigi Becali  ar relansa speculațiile privind prietenia dintre cele două cluburi.

ADVERTISEMENT
Tags: