Sport

Îl pierde Gigi Becali pe Bogdan Stancu? Ce oferte din Turcia are atacantul

Bogdan Stancu și-a încheiat contractul cu Genclerbirligi, iar Gigi Becali vrea să-l readucă la FCSB.
03.06.2021 | 18:57
Il pierde Gigi Becali pe Bogdan Stancu Ce oferte din Turcia are atacantul

Finanțatorul ”roș-albaștrilor” a confirmat interesul pentru fostul internațional român și așteaptă ca acesta să decide dacă vrea să se întoarcă în Liga 1.

Fostul fotbalist Ilie Dumitrescu este de părere că jucătorul care a evoluat în ultimii 10 ani în Turcia ar reprezenta un mare câștig pentru formație ce va fi pregătită de Dinu Todoran.

Două echipe din Turcia vor să i-l sufle pe Bogdan Stancu lui Gigi Becali

Deși pare încrezător în șansele de a-l aduce pe Bogdan Stanciu, Gigi Becali ar putea să-l piardă totuși ăe atacantul în vârstă de 33 de ani, care a intrat în viztorul a dopuă echipe nou promovate în prima ligă din Turcia.

”Bogdan Stancu, al cărui contract cu Genclerbirligi a expirat, mai are doi pretendenți. Altay și Giresunspor din Super Lig, sunt aspiranți la Bogdan Stancu, care este dorit și de FCSB. Stancu a atras atenția mai ales prin prestația sa din ultimele meciuri ale sezonului.

Atacantul de 33 de ani a jucat la Galatasaray, Bursaspor, Orduspor și, în cele din urmă, la Genclerbirligi în Turcia. A marcat 85 de goluri și a dat 34 de pase decisive în 264 de meciuri jucate în Turcia”, a scris site-ul yurtspor.com.

Cine sunt Giresunspor și Altay

Giresunspor a promovat direct în prima ligă din Turcia după ce a încheiat sezonul pe locul secund în liga a doua. Formația antrenată de Umit Șengrul are în acest moment 8 stranieri în lot, doi senegalezi, un sârb, un nigerian, un burkinabez, un polopnez, un neamț și un brazilian.

Altay Izmir a terminat sezonul regulat din liga a doua pe poziția a cincea, dar a reușit promovarea la baraj. Echipa este antrenată de fostul selecționer al Turciei, Mustafa Denizli, care a câștigat titlul cu toate cele trei mari formații din Istanbul, Galatasaray, Fenerbahce și Beșiktak.

În lotul celor de la Altay se află nu mai puțin de 11 străini, un polonez, un elvețian, un neamț, un gabonez, un francez, un bosniac, un marocan, un senegalez, un brazilian, un olandez și un portughez.

Stancu a mai fost dorit la FCSB

Bogdan Stancu a retrogradat cu Genclerbirligi din prima ligă a Turciei, iar ”Motanul” ia în calcul o întoarcere în România, cel mai probabil la FCSB, echipă de la care a plecat la Galatasaray, în 2011.

Atunci, turcii antrenați de Gică Hagi plăteau 5.000.000 de euro pentru a-l transfera de la FCSB. Din acel moment, Bogdan Stancu a mai jucat doar în Turcia, la mai multe formații, acestea fiind: Ordurspor, Genclerbirligi (în două rânduri) și Bursaspor.

Bogdan Stancu a mai fost dorit în trecut de FCSB, mai exact în perioada de mercato din iarna sezonului 2018-2019, când FANATIK  dezvăluia în exclusivitate că atacantul este în atenția lui Gigi Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru sezonul viitor din Liga 1: 3,75 este cota pentru “FCSB câștigă titlul”. Vezi aici toate cotele!