Carousel hot news

“Îl prefer pe Ţucudean în locul lui Kostovski!”

Gigi Mulţescu spune că ar dori să îşi întărească compartimentul ofensiv al echipei. Antrenorul lui Dinamo afirmă că pe lista sa sînt Ţucudean şi macedoneanul Kostovski, dar că îl...
13.08.2013 | 16:41
Gigi Mulţescu este mulţumit că îi vin fotbalişti în compartimentul ofensiv
ADVERTISEMENT

Gigi Mulţescu spune că ar dori să îşi întărească compartimentul ofensiv al echipei. Antrenorul lui Dinamo afirmă că pe lista sa sînt Ţucudean şi macedoneanul Kostovski, dar că îl preferă pe primul, acesta urmînd să dea un răspuns azi: “Eu ştiu că Ţucudean vrea să vină, a purtat discuţii cu preşedintele, problema e de contract. Kostovski vine doar dacă nu vine Ţucudean. Eu sper să-l am pe Kostovski chiar etapa viitoare. Pe Ţucudean vrem să-l luăm împrumut şi trebuie să dea răspunsul azi. Prima opţiune a mea e Ţucudean, deoarece cunoaşte lotul, e român şi s-ar putea acomoda repede la Dinamo. E o soluţie la îndemînă“, a spus Mulţescu la Fotbal Club.

Tehnicianul dinamovist a mai comentat şi situaţia sa contractuală, dar şi transferul lui Grecu la echipa sa: “Situaţia mea a fost amplificată de presă. Normal că iau în considerare plecarea dacă am rezultate nefaste. Norocul meu e că am întîlnit oameni echilibraţi, cu care nici măcar nu s-a pus problema plecării. În prima repriză, Steaua a dat două goluri din nimic. Steaua a jucat pe contraatac şi au avut ocazii pe zone libere. Grecu e fotbalist valoros, a ajuns şi la echipa naţională, am referinţe despre el, e familist, e din familie bună“, a mai declarat Mulţescu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri