ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Pregăteşte retragerea. Danciu, secund de “SMURD”

Poziţia lui Ionel Dănciulescu la Dinamo se schimbă, asta şi la dorinţa conducerii, care intenţionează să-l treacă în scurt timp în rezervă pe atacant. Fotbalistul şi-a exprimat recent în...
Autor: Nicu Bădescu | 14.08.2013 | 15:21
Pregăteşte retragerea. Danciu, secund de
Ionel Danciulescu rămîne în continuare la Dinamo, însă de acum încolo pe bancă, nu pe teren

Poziţia lui Ionel Dănciulescu la Dinamo se schimbă, asta şi la dorinţa conducerii, care intenţionează să-l treacă în scurt timp în rezervă pe atacant. Fotbalistul şi-a exprimat recent în anumite cercuri dorinţa de a se retrage la finalul turului şi cum rolul său în sînul echipei este oricum din ce în ce mai puţin important, din punct de vedere sportiv, şefii îl reprofilează pe atacant.

ADVERTISEMENT

Ieri seară, Gigi Mulţescu şi Ionel Dănciulescu au purtat o discuţie în care tehnicianul i-a explicat legendei roş-albilor că se va baza din ce în ce mai puţin pe el. “Am nevoie de tine, Danciule, eşti un om foarte important pentru echipă, dar o să te folosesc din ce în ce mai puţin. Eu însă te vreau lîngă mine“, i-a spus tehnicianul “Corbului”, căruia astfel i-a propus postul de antrenor secund.

Constantin Anghelache a acceptat, iar jucătorul, care oricum din toamnă va începe cursurile Şcolii de Antrenori a FRF, a fost de acord cu propunerea lui Mulţescu. “Staff-ul tehnic şi-l alege antrenorul. Dacă Gigi Mulţescu mi-a spus că îl vrea pe Dănciulescu pe postul de secund, eu n-am avut nicio problemă“, a spus şi preşedintele executiv al lui Dinamo pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!