Fotbal intern

Îl transferă FCSB pe Darius Olaru? Anunţul impresarului: “Şansele sunt mari!” Când se poate realiza mutarea

27.12.2018 | 08:17
Il transfera FCSB pe Darius Olaru Anuntul impresarului Sansele sunt mari Cand se poate realiza mutarea

Darius Olaru rămâne o ţintă pentru FCSB, iar fotbalistul în vârstă de 19 ani ar putea să fie transferat de vicecampioana României după Campionatul European U21 care are loc în vara anului 2019 în Italia şi San Marino. Mihai Teja şi-a făcut lista de transferuri pentru FCSB după ce a ajuns la un acord cu Gigi Becali, iar tânărul fotbalist de la Gaz Metan se află în atenţia acestuia.

Mihai Teja i-a transmis deja lui Gigi Becali ce jucători doreşte în perioada de mercato din iarnă, iar latifundiarul din Pipera a făcut deja primele mutări. Astfel, latifundiarul din Pipera a dezvăluit pentru FANATIK.ROa rezolvat transferurile lui Iulian Cristea (Gaz Metan Mediaş) şi Andrei Cristea (Poli Iaşi) şi că doreşte să-i cumpere şi pe Boubacar Fofana şi Antoni Ivanov.

Ce şanse sunt ca FCSB să îl transfere pe Darius Olaru

Deşi impresarul lui Darius Olaru, Arcadie Zaporojanu, a dezvăluit pentru site-ul nostru că Dortmund îl urmăreşte pe fotbalistul în vârstă de 19 ani, dar agentul jucătorului de la Gaz Metan Mediaş a venit cu o altă variantă surprinzătoare. “Am putea avea o coproprietate cu FCSB. Dar eu cred că şansele sunt mai mari după EURO 2019”, a spus Arcadie Zaporojanu, conform Pro TV.

Darius Olaru se duelează cu Sergiu Popovici în meciul Gaz Metan – Dinamo

Darius Olaru nu este prima dată dorit de FCSB. FANATIK.RO a anunţat pe 3 octombrie 2018 că fotbalistul echipei naţionale a României U21 a semnat iarna trecută un precontract cu FCSB, dar transferul acestuia la vicecampioana României nu s-a concretizat. “Este adevărat că am semnat un precontract cu Steaua, dar nu ştiu mai multe. Nu ştiu de ce nu s-a realizat transferul, nu ştiu când se va face sau dacă se va face”, spunea Darius Olaru.

În vârstă de 20 de ani, Darius Olaru este cotat de site-urile de specialitate la 750.000 de euro. În sezonul 2018 – 2019 din Liga 1 Betano, fotbalistul a bifat 16 prezenţe în tricoul formaţiei Gaz Metan Mediaş, a înscris un gol şi a oferit trei pase decisive.