Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Îl vrea Jose Mourinho pe Ianis Hagi la Fenerbahce? Ioan Becali, adevărul despre mutarea care ar rupe Turcia în două

Giovanni Becali a vorbit despre mutarea lui Ianis Hagi la Fenerbahce și despre implicarea lui Jose Mourinho în acest transfer.
25.06.2024 | 23:52
Il vrea Jose Mourinho pe Ianis Hagi la Fenerbahce Ioan Becali adevarul despre mutarea care ar rupe Turcia in doua
Giovanni Becali vorbește despre transferul lui Ianis Hagi la echipa lui Jose Mourinho. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

S-a scris foarte mult despre faptul că Jose Mourinho l-ar vrea pe Ianis Hagi la Fenerbahce. Despre această mutare a vorbit și Giovanni Becali în cadrul emisiunii FANATIK LA EURO, unde a oferit mai multe detalii.

Îl vrea Jose Mourinho pe Ianis Hagi la Fenerbahce? Ioan Becali, adevărul despre mutarea care ar rupe Turcia în două

Giovanni Becali a mărturisit pentru FANATIK că Jose Mourinho nu și-a exprimat dorința de a-l aduce pe Ianis Hagi la Fenerbahce. Motivul ține de faptul că antrenorul portughez abia a început antrenamentele cu noua echipă și încă nu cunoaște bine grupul.

ADVERTISEMENT

Mourinho va avea nevoie de puțin timp pentru a-și da seama exact de ce are nevoie la Fenerbahce. Cu toate acestea, transferul lui Ianis Hagi la rivala lui Galatasaray ar împărți Turcia în două. Mutarea aceasta ar crea un conflict imens între familia Hagi și fanii echipei “Cimbom”.

“Nu e nicio discuție cu Fenerbahce pentru Ianis Hagi. Îți dai seama că dacă exista interes pentru un jucător român de la Fener, aș fi fost chemat. Mourinho a început abia acum antrenamentele cu echipa și va cunoaște de acum grupul.

ADVERTISEMENT

Sunt în contact permanent cu Fener, cu directorii sportivi și cu antrenorul. Cunosc foarte bine situația de acolo și în cazul în care Mourinho are nevoie de un jucător pe care îl reprezint eu, nu o să fie nicio problemă.

Și dacă ar fi vorba despre alți jucători, m-ar pune în contact pe mine cu agentul acelui jucător. Despre Ianis au fost doar speculații din partea presei.

ADVERTISEMENT

Dacă aș avea o ofertă pentru Ianis mi-aș da interesul, fără probleme. Mai ales pentru că este copilul lui Gică Hagi. Pe 14 iulie o să fim la nuntă, și eu și fratele meu. E un copil care a crescut printre noi”, a declarat Giovanni Becali la show-ul FANATIK LA EURO.

“I s-ar potrivit lui Ianis campionatul din Turcia”

“I s-ar potrivit lui Ianis campionatul din Turcia. Doar numele i-ar da un culoar favorabil. Dar el are contract cu Glasgow Rangers și va începe pregătirile cu ei. După care clubul va lua o decizie, dacă vor continua, dacă îl vor împrumuta sau dacă îl vor vinde în cazul unei oferte bune. Are un contract mare acolo.

ADVERTISEMENT

Pentru el este greu, pentru că revine după un an și ceva de absențe. Joacă câte o repriză, dar are nevoie de continuitate. În stagiul de pregătire al lui Rangers vor fi multe meciuri amicale și vor putea vedea cât de bine pregătit este”, a mai spus Ioan Becali.

Giovanni Becali vorbește despre transferul lui Ianis Hagi la echipa lui Jose Mourinho

ADVERTISEMENT
4,20 este COTA BETANO pentru "2 solist" la Slovacia - România