News

Ilan Laufer îl sprijină pe Liviu Dragnea, după condamnarea cu executare: ”Este trist”

28.05.2019 | 15:18
Ilan Laufer il sprijina pe Liviu Dragnea dupa condamnarea cu executare Este trist

Fostul ministru al Mediului de Afaceri, Ilan Laufer, a scris pe pagina personală de Facebook un mesaj de încurajare la adresa fostului lider PSD, Liviu Dragnea după ce acesta din urmă a fost condamnat ieri, de magistrații din București la 3 ani și jumătate de închisoare cu executare.

Laufer, mesaj de încurajare pentru deținutul politic, Dragnea

Harry Ilan Laufer, în vârstă de 35 de ani, este un politician român care are origini evreiești. Acesta a ocupat în timpul Guvernului Mihai Tudose funcția de Ministru al Mediului de afaceri, comerț și antrepenoriat în perioada 29 iunie 2017 și 29 ianuarie 2018. Fostul ministru a scris un mesaj amplu pe pagina personală de facebook în care își arată „respectul, sprijinul şi solidaritatea” faţă de deținutul politic, Liviu Dragnea.

Postarea de pe pagina personală de socilalizare a început cu mesajul ,,Am pierdut o bătălie, dar nu și războiul.”. În continuare, Laufer a ținut să aducă în discuție ,,deținuții politici” condamnați chiar și după 30 de ani de la căderea comunismului, referindu-se în mod explicit la Dragnea. „Este un lucru foarte trist, faptul că în ţara noastră, în anul 2019, la 30 de ani de la căderea comunismului, avem deţinuţi politici. Îmi declar pe această cale, respectul, sprijinul şi solidaritatea faţă de domnul preşedinte Liviu Dragnea.”

În postare , Liderul organizaţiei PSD din SUA a ținut să vorbescă și despre scorul slab pe care l-a avut PSD la alegerile europarlamentare desfășurate pe 26 mai. ,,Cu siguranță, scorul pe care PSD l-a obținut la aceste alegeri pentru Parlamentul European nu este cel așteptat, dar poporul are întodeauna dreptate și trebuie șă existe o analiză serioasă. În același timp este incontestabilă atât creșterea economică a României în ultimii doi ani și jumătate de guvernare PSD-ALDE, cât și faptul că peste 70% din programul de guvernare a fost realizat – inclusiv creșterea pensilor și a salariilor conform promisiunilor asumate!”, au fost cuvintele fostului ministru.

Ilan Laufer îl încurajează pe Dragnea după ce a ajuns în spatele gratiilor
Fostul Ministru pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Ilan Laufer, a vorbit despre programul Start-up Nation, realizat sub domnia PSD
Sursa foto: facebook.com

Start-ul Nation, un program de succes în rândul afaceriștilor români

Fostul ministru este mândru de proiectele care s-au desfășurat în timpul mandatului PSD și aici s-a referit la programul ,,Start-up Nation”, precum și alte programe care au duc la creșterea economică a țării. ,,Am creat programul Start-up Nation și multe alte programe pentru mediul de afaceri din România și este foarte important ca aceste programe să meargă mai departe, cu toate că am fost și suntem atacați, amenințați și ni s-au adus injurii din partea opoziției.”, a spus Ilan Laufer.

Totodată, acesta a ținut să atace și partidele aflate în opoziție. ,,Opoziție care a apelat la aceste mijloace într-o campanie murdară, îndreptată împotriva PSD-ului și a tuturor liderilor partidului și mai ales a președintelui acestuia. Noi am ales să comunicăm realizările din programul de guvernare, care sunt fără doar și poate semificative pentru România și pentru români, cu toate acestea, în mod democratic PNL a câștigat alegerile pentru Parlamentul European, nu și alegerile parlamentare.”, a adăugat membrul PSD.

,,Atâta timp cât PSD-ALDE dispune de majoritate în Parlament va continua să guverneze țara într-un mod democratic, având această obligație și responsabilitate față de România și față de cetățenii acesteia, iar dacă opoziția dorește să instaleze o guvernare condusă de Ludovic Orban, trebuie să apeleze la mijloace constituționale.”, a încheiat politicianul mesajul de pe Facebook.