Life

Ilan Laufer, operat de urgență. Soția afaceristului: ”A fost mai complicat decât credeam”

 Ilan Laufer a ajuns pe patul de spital. Afaceristul a fost operat de urgență. Soția lui, Alina Laufer, a declarat care este acum starea partenerului său.
01.07.2022 | 07:07
Ilan Laufer operat de urgenta Sotia afaceristului A fost mai complicat decat credeam
Ilan Laufer, după ce a fost operat la brațul drept. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Ilan Laufer a fost operat de urgență la finalul lunii iunie. Fostul politician a suferit o intervenție chirurgicală la brațul drept, pe care acum îl are în ghips.

Ilan Laufer, operat de urgență la brațul drept

Alina Laufer, soția afaceristului, a mărturisit că acesta a avut un lipom la cot, care-l deranja de câțiva ani. În urma operației, Ilan trebuie să stea șase zile cu brațul în ghips.

ADVERTISEMENT

”Nimic grav. A avut un lipom la cot, care-l deranja de câțiva ani! Slavă Domnului că nu a fost ceva nasol.

A fost mai complicat decât credeam, că i-a pus mâna în ghips pentru vreo 6 zile, dar e ok!”, a spus Alina Laufer pentru Click!

ADVERTISEMENT

Ilan Laufer: ”Intervenția a fost ca urmare a unei accidentari care nu s-a vindecat altfel”

De altfel, și Ilan Laufer a oferit detalii, într-o postare pe facebook, despre ce i s-a întâmplat, publicând o fotografie cu el, direct de pe patul de spital.

Ilan Laufer, operat
Ilan Laufer, operat la brațul drept. Sursa foto: facebook

 

Ilan Laufer a spus că problema lui de sănătate este mai veche, a încercat să o rezolve prin alte metode decât operația, până în prezent, însă nu s-a mai putut.

ADVERTISEMENT

”Azi am suferit o interventie chirurgicala la bratul drept, urmare a unei accidentari care nu s-a vindecat altfel, cu toata ce am incercat tot ce se putea omeneste posibil.

Acum sunt bine, urmeaza perioada de recuperare de care ma voi apuca curand. Multumesc stafului medical care a fost exceptional, mi-au atenuat durerea si m-au ajutat sa trec mai usor peste acest moment dificil”, a scris afaceristul pe facebook.

ADVERTISEMENT

Ilan Laufer și Alina Laufer sunt unul dintre cele mai celebre cupluri din țară. Ilan a fost în trecut ministru pentru mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat, în intervalul 29 iunie 2017-29 ianuarie 2018, în perioada Guvernului Mihai Tudose. Alina Laufer a mai fost căsătorită cu artistul Jorge.

Alina și Ilan Laufer au împreună doi copii, gemenii Nathaniel și Davina. Aceștia au venit pe lume în primăvara lui 2021.

ADVERTISEMENT