Life

Ilan și Alina Laufer, prima ieșire cu gemenii în parc. Cum arată acum micuții născuți prematur

13.04.2021 | 12:38
Ilan si Alina Laufer prima iesire cu gemenii in parc Cum arata acum micutii nascuti prematur
ADVERTISEMENT

Ilan Laufer a postat o imagine alături de soția lui și de gemenii lor, cu prima lor ieșire în oraș de când au venit pe lume. Alina Laufer era însărcinată în doar 29 de săptămâni atunci când s-au născut micuții, însă acum toți sunt bine.

Alina Laufer a ajuns la spital în februarie, după ce a pierdut lichid amniotic în urma unei rupturi de membrană, după care a rămas internată câteva săptămâni. Gemenii s-au născut prematur pe 15 februarie și s-au aflat sub supravegherea medicilor până au avut undă verde să vină acasă.

ADVERTISEMENT

Soția lui Ilan Laufer a încercat opt ani să rămână însărcinată și are deja o fetiță, Karina, din căsătoria cu artistul Jorge, pe care Ilan o iubește ca pe propria fiică.

Ilan și Alina Laufer, prima ieșire cu gemenii în parc. Cum arată acum micuții născuți prematur

În luna februarie, Ilan Laufer a devenit tătic pentru prima dată, atunci când soția lui a adus pe lume gemeni. Din păcate, Alina a stat câteva săptămâni la spital, pentru că cei mici s-au născut prematur, la 29 de săptămâni de sarcină, și au rămas la Terapie Intensivă pentru supraveghere medicală.

ADVERTISEMENT

În final, totul a fost bine și atât Alina, cât și micuții sunt sănătoși și au trecut peste ce este mai greu. Fostul ministru al Mediului a postat o fotografie de la prima ieșire în parc cu soția și cei mici, la aproape două luni de când s-au născut.

„Prima noastră iesire cu prințișorii în parc ❤️??O duminică frumoasă dragi prieteni ?”, a scris Ilan Laufer pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT
Ilan Laufer alături de soție și cei doi copii
Ilan Laufer alături de soție și cei doi copii. Sursa foto: Instagram

Gemenii au rămas la spital mai bine de șase săptămâni, perioadă în care mama lor i-a putut vedea maxim 15 minute pe zi, iar vizitele nu au fost permise din cauza restricțiilor COVID-19, astfel că tatăl lor a fpst foarte încântat când medicii le-au permis Alinei și copiilor să vină acasă.

„Copiii sunt pe cale să fie OK. Am avut și am în continuare foarte mari emoții. S-au născut prematur și nu există copii prematuri fără probleme medicale. Starea lor de sănătate se îmbunătățește, dar chiar am avut mari emoții. Au fost și niște chestiuni care au fost puțin mai sensibile, dar s-au rezolvat. Adică, acum, cele mai critice momente, ca să zic așa, sunt în urma noastră și de acum situația devine mai bună pe zi ce trece.

ADVERTISEMENT

Alina e bine. Alina descarcă tiruri deja în parcare acolo la spital (n.r. râde). Alina se simte bine. Oricum, era în formă fizică și înainte de cezariană și ea e oricum foarte puternică, ca să zic așa. Nu se plânge nici la durere, nici la lipsa de confort și e greu cu ăștia mici că sunt la ATI și poate să-i vadă doar 10-15 minute pe zi. Ea nu mai este la Terapie Intensivă. Alina este la un salon normal de acolo”, a declarat Ilan Laufer pentru VIVA, la începutul lunii martie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ilan Laufer (@ilanlaufer)

Alina Laufer a rămas însărcinată prin fertilizare in vitro

Ilan și Alina Laufer și-au dorit mult timp să aibă copii, însă dorința lor s-a îndeplinit abia după opt ani de încercări. Cu ajutorul fertilizării in vitro, miracolul a venit în viața lor.

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest dublu miracol pe care l-am adus în viața noastră după 8 ani de încercări. Azi am fost cu Alina la ecografie și am aflat că vom avea gemeni. I-am văzut și le-am ascultat pentru prima dată inimioarele cum bat tare, tare!”, spunea Ilan Laufer în urmă cu câteva luni, atunci când a aflat că va fi tată de gemeni.

Soția lui a fost la fel de încântată și spunea, la acel moment, că vor fi nevoiți să facă schimbări odată cu nașterea celor doi micuți.

„Știam că la inseminare au fost doi embrioni, însă așteptam să văd dacă s-au prins amândoi. Erau deja măricei și azi dimineață ni s-a confirmat minunea! Vom avea gemeni! Ilan este și el foarte fericit, că în sfârșit, după 8 ani în care ne-am dorit extrem de mult să devenim părinți, ne-am chinuit și am făcut mai multe proceduri, în sfârșit se va întâmpla.

Este o sarcină bivitelină, gemenii nu vor fi identici, sunt șanse mari să fie băiat și fată. Noi începem să ne pregătim încet-încet. Va trebui sigur să ne schimbăm mașina și să ne luăm probabil o bonă internă”, a transmis Alina Laufer, potrivit sursei citate mai sus.

Alina Laufer, fericită că a devenit mămică

Chiar dacă a întâmpinat probleme din cauza nașterii premature, fosta soție a lui Jorge este foarte fericită că a devenit mămică de gemeni, din moment ce a așteptat ani buni să aibă copii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alina Laufer (@alina.laufer)

„Gemenii au crescut măricei, deja au depășit 2 kg. Sunt foarte bine, sunt îngrijiți. Am avut o echipă de medici fantastici aici (n.r. Maternitatea Giulești). (…) Nu mai mănâncă prin gavaj deja, încercăm cu biberonul. În ultimele zile m-am stresat destul de mult pentru că am doi. (…)

În ultimele două zile i-am îndopat ca pe gâște, nu-i las până nu termină aproape tot din biberon. În clipa în care vor lua în greutate mâncând de la biberon o să plecăm și noi acasă. Ilan ne așteaptă. A pregătit și mai bine camera lor.

Nu am vrut să plâng atâta timp cât bebelușii sunt atât de aproape de mine. Îi simțeam, chiar dacă sunt la alt etaj. Știam că sunt aici și că mă simt. Eu nu plâng de față cu copiii mei. De machiat am încercat să mă machiez în fiecare zi pentru că mă duceam la ei și voiam să o vadă pe mami aranjată.

Și îmi ridică și atitudinea. În general, în salon la mine sunt renumită pentru că ridic moralul. (…) Am sperat să avem acești copii atâția ani de zile și simt doar fericire, indiferent de problemele pe care le-am întâmpinat”, a declarat Alina Laufer la „Teo Show” de la Kanal D.

ADVERTISEMENT