Life

Ileana Badiu a împlinit 48 de ani! „Nu știu multă lume care să fie așa de încântată ca mine”

Ileana Badiu a împlinit 48 de ani! Iată ce mesaj a postat vedeta pe rețelele de socializare de ziua ei, dar și ce i-a transmis fiul ei în vârstă de 13 ani.
12.08.2022 | 20:06
Ileana Badiu a implinit 48 de ani Nu stiu multa lume care sa fie asa de incantata ca mine
Ileana Badiu a împlinit 48 de ani. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Ileana Badiu a împlinit 48 de ani. Vedeta arată foarte bine pentru vârsta ei și a mărturisit că este mereu fericită atunci când vine acest moment din an, ziua ei de naștere.

Ileana Badiu a împlinit 48 de ani

Vedeta a postat mai multe fotografii pe rețelele de socializare de la ziua ei de naștere, în care apare foarte zâmbitoare și fericită.

ADVERTISEMENT

Ileana Badiu ține în brațe mai multe buchete de flori în imaginile postate pentru a fi văzute de fani.

De asemenea, tot pe rețelele de socializare, Ileana Badiu apare alături de tortul aniversar. Antreprenoarea a primit mai multe flori cu care s-a fotografiat la birou, printre calculatoare.

ADVERTISEMENT

Desigur, Ileana Badiu a vrut să le mulțumească tuturor celor care i-au urat „La mulți ani” și a dezvăluit că un lucru care o diferențiază de restul oamenilor este că ea se bucură mereu de ziua ei de naștere, chiar dacă aceasta înseamnă că a mai îmbătrânit cu un an.

„Vă mulțumesc enorm pentru mesaje, pentru gânduri, pentru urări…adevărul este că nu știu multă lume care să fie așa de încântată ca mine la aniversările proprii, în ciuda faptului că fiecare aniversare adaugă un an în plus vieții.

ADVERTISEMENT

Vă mulțumesc că sunteți așa de calzi și îmi sunteți atât de apropiați”, a scris Ileana Badiu pe contul ei de Instagram.

Ce mesaj a primit Ileana Badiu de la fiul ei de 13 ani

Ileana Badiu a vrut să arate și mesajul pe care l-a primit de la fiul ei în vârstă de 13 ani, Sasha.

ADVERTISEMENT

Din postarea de pe rețelele de socializare se înțelege că fiul vedetei este departe de ea în acest an, dar a ținut să îi spună mamei sale cât de mult o iubește.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ileana Badiu (@ileana.badiu)


„La mulți ani mami! Să te bucuri de ziua ta, chiar dacă nu sunt cu tine. Te iubesc. Sasha, 11.08.2022”, i-a scris fiul vedetei într-o felicitare pe care i-a dat-o de ziua ei.

ADVERTISEMENT