Life

Ileana Badiu, panică în sânul familiei. Soțul cântăreței a trecut prin momente cumplite

08.01.2021 | 09:29
Ileana Badiu panica in sanul familiei Sotul cantaretei a trecut prin momente cumplite
Ileana Badiu, panică în sânul familiei. Soțul cântăreței a trecut prin momente cumplite. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Ileana Badiu (46 de ani) a trecut prin momente tensionate în urmă cu puțin timp după ce familia sa a fost suspectă a fi infectată cu noul tip de coronavirus. Soțul actriței, medic de profesie, s-a îmbolnăvit și a trecut prin clipe grele. 

Vedeta a mărturisit că partenerul său de viață a început să se simtă rău chiar înainte de sărbătorile de iarnă, cadrele medicale diagnosticându-l cu bronhopneumonie, în timp ce rezultatul testelor pentru COVID-19 a ieșit negativ, de mai multe ori.

ADVERTISEMENT

Din păcate, soțul artistei a continuat să se simtă rău, niște analize amănunțite dezvăluind că are plămânii afectați într-o măsură destul de mare. Acela a fost momentul în care Ileana Badiu a intrat în panică, mai ales că avea în vizită și câteva rude.

Ileana Badiu, momente de panică în familie. Ce a pățit soțul vedetei

Cătălin Badiu, soțul actriței Ileanei Badiu, este în momentul de față într-o stare de sănătate foarte bună. Cuplul așteaptă decizia DSP-ul pentru a putea ieși din carantină, mai ales că toate testele pentru coronavirus au ieșit negative.

ADVERTISEMENT

„Am trăit o perioadă îngrozitoare. Soțul meu care este doctor după cum știți și foarte expus, atât la contactul cu acest virus, cât și la informații oribile despre felul în care te poate afecta acest virus. Înainte de Crăciun s-a simțit rău și și-a făcut mai multe teste.

În mod clasic s-a îmbolnăvit și a făcut o bronhopneumonie foarte complicată, testat fiind pe toate părțile nu și-a imaginat cum că ar avea COVID-19 și, de fapt, nici nu a avut. 

ADVERTISEMENT

A fost testat încontinuu, testele au fost mereu negative, iar starea lui s-a complicat, în sensul că a început să se simtă din ce în ce mai rău.

După Crăciun s-a dus să-și facă un CT pulmonar care arăta că plămânii sunt afectați într-o proporție destul de semnificativă. În concluzie, am intrat în panică, mai ales că de Crăciun au fost câteva rude la noi, în vizită.

ADVERTISEMENT

Ne-am retestat și toate testele au ieșit negative, mai puțin cele ale soțului meu care pe 26 s-a dovedit a fi pozitiv, însă în cele din urmă a fost fals pozitiv. 

Am mai făcut 3 teste și toate sunt negative. Așteptăm decizia DSP-ului de a ne scoate din carantină pe baza acelor trei teste negative întâmplate la interval de trei zile”, a declarat Ileana Badiu, informează okmagazine.ro.

ADVERTISEMENT