Life

Ileana Lazariuc este superbă la 38 de ani, dar uite cât de frumoase sunt nepoatele ei. Zici că sunt modele Victoria Secret

23.07.2020 | 15:57
Ileana Lazariuc este superba la 38 de ani dar uite cat de frumoase sunt nepoatele ei Zici ca sunt modele Victoria Secret
ADVERTISEMENT

Ileana Lazariuc este una dintre cele mai frumoase femei din românia, iar cel care i-a fost soț timp de 10 ani a fost nimeni altul decât Ion Ion Țiriac.
Și pentru că trăsăturile fizice le-a moștenit în familie, vedeta se laudă și cu nepoatele sale, care au trăsături la fel de fine, una dintre ele chiar semănându-i perfect. Culmea, o cheamă Anastasia Lazariuc, ca pe mama fostei cântărețe.

Fanatik vi le prezintă pe mezinele familiei Lazariuc, care fac senzație pe internet, în special pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Ileana Lazariuc are două nepoate demne de Victoria Secret

De când a dispărut din lumea showbiz-ului, fosta soție a lui Ion Ion Țiriac s-a concentrat mai mult pe familie, în special pe rudele sale din partea mamei. Astfel, diva a postat o imagine pe Instagram în care apare cu Anastasia Lazariuc și Beea Lazariuc (n.r. așa se autointitulează tânăra pe rețeaua de socializare).

Cele trei femei par să fie identice, iar Ileana Lazariuc arată la fel de bine la 38 de ani ca și nepoatele ei de 20 de ani.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

The Trilogy

A post shared by Ileana Lazariuc (@ileanalazariuc) on

Beea Lazariuc este o tânără căreia îi place să pozeze cu decolteurile la vedere, în ținute scumpe, dar și în locaiți exclusiviste. Opulența este punctul ei forte și se mândrește cu trăsăturile moștenite din familia Lazariuc.

 

View this post on Instagram

 

@blazariucshop .

A post shared by Беатрис 🐝 (@beealazariuc) on

Anastasia Lazariuc este cealaltă nepoată a vedetei tv, iar tânăra seamănă perfect cu mătușa ei. Cele două arată aproape la fel, de parcă sunt gemene, singura diferență o face diferența de 20 de ani.  Cea din urmă nu este la fel de îndrăzneață ca și sora ei, însă și ea a cucerit Instagram-ul cu frumusețea ei răpitoare.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

Serving brunette Barbie realness 😜

A post shared by Anastasia (@nasti.lazariuc) on

Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc, divorț în 2017

După 10 ani de mariaj, cei doi au divorțat în secret. Informația a ajuns publică abia în 2019, iar singura declarație despre mariajul de 10 ani al celor doi a fost din partea fiicei Anastasiei Lazariuc. Ileana Lazariuc și-a rugat prietenii virtuali să nu pună alte întrebări și a specificat că relația dintre ea și fostul soț a rămas la fel de bună și își cresc cei doi copii împreună, Alexandru (12 ani) şi Nicholas Noah (11 ani).

„ Din dorinţa de a reduce la tăcere zvonurile, am decis împreună să anunţăm oficial faptul că am divorţat acum 2 ani. Nu există secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre noastre şi am dorit această perioadă de linişte şi discreţie atât pentru noi, dar în special pentru copiii noştri fără să intervină alte speculaţii şi scenarii fabricate. Deşi nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim, vom rămâne în continuare cei mai buni prieteni, suntem şi vom fi o familie unită şi părinţii a doi copii minunaţi. Vieţile noastre vor rămâne în continuare private şi aceasta este singura noastră declaraţie în legătură cu acest subiect. Vă mulţumim pentru înţelegere.”, este mesajul de Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac.

ADVERTISEMENT