Life

Ileana Stana Ionescu va fi incinerată. De ce a ales soțul regretatei actrițe să facă asta

Motivul pentru care Ileana Stana Ionescu va fi incinerată după 8 zile de la moartea sa. Ce a declarat Andrei Ionescu, soțul regretatei actrițe.
03.07.2024 | 18:37
Ileana Stana Ionescu va fi incinerata De ce a ales sotul regretatei actrite sa faca asta
Motivul pentru care Ileana Stana Ionescu va fi incinerată după 8 zile de la moartea sa. Sursa foto: captură Youtube/ De-a viața ascunselea
ADVERTISEMENT

Ileana Stana Ionescu s-a stins din viață la finalul săptămânii trecute. Marea actriță avea 87 de ani, iar ultima suflare și-a dat-o pe patul de spital. Cei care au cunoscut-o au așteptat să o poată conduce pe ultimul drum, dar se pare că au primit o veste neașteptată din partea soțului ei.

Andrei Ionescu a decis să incinereze trupul neînsuflețit al Ilenei Stana Ionescu

Ileana Stana Ionescu a fost una dintre marile actrițe ale României. Odată cu moartea sa, scena teatrului românesc este mai goală, iar trecerea ei în neființă a lăsat un gol imens în inimile tuturor.

ADVERTISEMENT

Actrița avea 87 de ani, iar în ultima vreme, a decis să se retragă din lumina reflectoarelor. În ciuda faptului că nu a mai fost la fel de prezentă, fanii nu au uitat-o nicio secundă.

Acum, cu toții sunt îndurerați de moartea ei. Imediat după ce au aflat că Ileana Stana Ionescu s-a stins din viață, o parte din publicul care a urmărit-o de-a lungul anilor a vrut să afle când o va putea conduce pe ultimul drum.

ADVERTISEMENT

La doar câteva zile de la moartea sa, soțul Ilenei Stana Ionescu le-a dat tuturor o veste neașteptată. Andrei Ionescu a declarat că va respecta dorința soției sale, iar asta înseamnă că nu va fi înmormântată.

Publicul care a îndrăgit-o pe Ileana Stana Ionescu a aflat că, de fapt, înmormântarea nu va ava loc. Însă, cei care vor să îi aducă un ultim omagiu, o floare, o pot face mergând la crematoriu.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care Ileana Stana Ionescu va fi incinerată abia după 8 zile de la moartea sa

Andrei Ionescu a declarat că dorința marii actrițe a fost aceea de a fi incinerată după moarte. Și mama actriței a fost tot incinerată, astfel că Ileana Stana Ionescu și-a dorit ca după moarte să fie lângă ea.

”Luni, Ileana mea va fi incinerată. Așa a vrut Ileana, pentru că mămica ei este tot incinerată și și-a dorit să fie lângă ea.”, a spus Andrei Ionescu pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Deși fanii se așteptau ca Ileana Stana Ionescu să fie înmormântată pe Aleea Artiștilor de la Cimitirul Bellu, soțul regretatei artiste a spus că acest lucru oricum nu era posibil. În Cimitirul Bellu nu mai sunt locuri, așa că incinerarea a rămas cea mai bună variantă.

”Mulți mă întreabă de ce nu am înmormântat-o pe Aleea Artiștilor, la Cimitirul Bellu. Acolo nu mai sunt locuri. Cine vrea să îi aducă o floare, o poate face și la crematoriu, unde va avea urna.”

Momentan, Andrei Ionescu așteaptă ca fiul lui să vină din America. Acesta nu a vrut să își incinereze soția până când fiul său nu va ajunge în România. Potrivit declarațiilor lui Andrei Ionescu, fiul regretatei actrițe va ajunge în țară abia sâmbătă, urmând ca trupul neînsuflețit al actriței să fie incinerat luni.

”L-am așteptat pe fiul nostru să se întoarcă din America. Sâmbătă vine, de-abia a găsit bilet de avion.”, a mai spus soțul regretatei actrițe pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel...
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”
Unde în lume mai sunt paradisuri fiscale: lista scurtă a țărilor cu zero...
Unde în lume mai sunt paradisuri fiscale: lista scurtă a țărilor cu zero taxe pe afaceri
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România....
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România. Tragediile tăcute ale marilor sportivi
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe...
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe litoral sau în zonele de munte
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi...
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, atât s-a putut
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol...
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol că este deja soţul Monicăi Bîrlădeanu
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom...
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom mai vedea vreodată!” Europa trece la recrutare pe fondul creşterii amenințării unui război mai amplu cu Rusia
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase:...
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase: „M-a blocat în telefonul lui tata! Fratele meu a dispărut de 5 luni!” Care este replica Ioanei, soția tenismanului?!