Life

Ileana Sterp a ajuns la spital. Însărcinată în opt luni, sora lui Culiță a trecut prin noi probleme de sănătate

Ileana Sterp a ajuns la spital. Însărcinată în opt luni, sora lui Culiță le-a povestit fanilor ce se întâmplă cu ea și cu bebelușul.
23.02.2023 | 19:31
Ileana Sterp a ajuns la spital Insarcinata in opt luni sora lui Culita a trecut prin noi probleme de sanatate
Ileana Sterp a ajuns la spital. Ce a pățit sora lui Culiță. foto Instagram
ADVERTISEMENT

Ileana Sterp a ajuns la spital, din nou, din cauza problemelor cu sarcina sa. Sora lui Culiță Sterp este gravidă în aproape opt luni și problemele se țin lanț pentru ea.

Ileana Sterp a ajuns la spital. Ce a pățit sora lui Culiță

Ileana Sterp a ajuns din nou pe mâna medicilor. Vedeta a mers la niște analize de rutină pentru sarcina sa, fiind însăcinată în aproape opt luni.

ADVERTISEMENT

Totuși, Ileana Sterp este destul de anemică, după cum chiar ea a mărturisit, și a spus că a fost nevoie să i se administreze fier. Chiar și așa, atâta ea, cât și bebelușul său sunt sănătoși.

„ Suntem bine și eu, și bebe! Am venit la niște analize de rutină și sunt puțin anemică. Mi se administrează fier și o să fie totul bine!”, a transmis Ileana Sterp pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT
Ileana Sterp la spital
Ileana Sterp la spital. Foto Instagram

Ileana Sterp, sarcină cu probleme

Acestea nu sunt singurele probleme pe care le-a avut sora cea mare a lui Culiță Sterp în sarcină. Ileana Sterp s-a tot confruntat cu diverse dificultăți.

Spre exemplu, în urmă cu ceva timp, Ileana Sterp mărturisea că are insomnii foarte mari, iar nopțile sale sunt un calvar pentru că nu poate să doarmă niciodată.

ADVERTISEMENT

De altfel, Ileana Sterp a mărturisit că s-a confruntat cu aceleași probleme și la prima sarcină, dar acum simte că este doborâtă de oboseala constantă.

“De luni de zile nu dorm noaptea. E groaznic! Am încercat și încerc să rămân pozitivă, cu toate că oboseala mă doboară uneori și insomniile au devenit insuportabile. Cum e viața… când Carla avea câteva luni, nu mă lăsa să dorm din alte motive, iar acum când doarme toate noaptea, eu stau să privesc pe tavan.

ADVERTISEMENT

Doamne, de când n-am mai avut o noapte dormită cumsecade…Aud în jurul meu femei gravide care dorm super bine și mult, se pare că la mine ambele sarcini au venit cu insomnii serioase”, a povestit vedeta, tot pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT
Tags: