Life

Ileana Sterp întâmpină dificultăți în sarcină. Vedeta le-a cerut ajutorul fanilor săi: ”E din ce în ce mai greu”

Probleme mari pentru Ileana Sterp. Sora lui Culiță Sterp trece printr-o perioadă dificilă, având în vedere că este și însărcinată.
04.02.2023 | 14:52
Ileana Sterp intampina dificultati in sarcina Vedeta lea cerut ajutorul fanilor sai E din ce in ce mai greu
Ileana Sterp întâmpină dificultăți în timpul sarcinii. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ileana Sterp se poate declara o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are o relație solidă, are deja o fetiță, iar acum așteaptă și cel de-al doilea copil.

Ileana Sterp le-a cerut fanilor săi un sfat

La fel ca și fratele său, Culiță Sterp, Ileana Sterp este extrem activă pe rețelele de socializare. Tânăra le povestește fanilor mai tot ce se întâmplă în viața ei și de asemenea, atunci când este cazul, le mai cere și câte un sfat.

ADVERTISEMENT

Acum, Ileana Sterp întâmpină câteva dificultăți, după cum povestește chiar ea. Vedetei i-au apărut mai multe pete în jurul gurii, iar acest lucru s-a mai întâmplat și în perioada în care era însărcinată pentru prima oară, cu fiica ei, Carla.

În acest sens, sora lui Culiță Sterp le-a cerut un sfat urmăritorilor ei. Aceasta se întreabă dacă astfel de pete apar doar la fetițe, sau este ceva anormal.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că Ileana Sterp nu cunoaște încă sexul copilului, așa că încearcă să facă anumite conexiuni, având în vedere faptul că a mai fost însărcinată încă odată și are deja experiență.

”Nu știu care-i treaba cu pătatul ăsta al feței în sarcină. Dacă vedeți, am niște pete pe aici (n.r. în jurul gurii). Sau dacă apar doar la un anumit sex al copilului sau apar și la fată și la băiat.

ADVERTISEMENT

Mie mi-au apărut la Carla, așa, câteva, doar aici, deasupra buzei superioare. Acum, văd că apar din nou. Asta ce înseamnă oare? Tot fată sau apar și la băiat?”, a spus Ileana Sterp pe Instagram.

Ileana Sterp trece prin momente dificile

Mai departe, sora lui Culiță Sterp le-a mai dezvăluit urmăritorilor ei că are o viață destul de complicată. Dacă de la distanță s-ar părea că lucrurile sunt cât se poate de simple, aflați că în realitate, tânăra se împarte cu greu între treburile casnice și creșterea fiicei sale.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Ileana Sterp recunoaște că nu prea mai doarme noaptea, uneori nu se simte deloc bine și că sunt zile în care nu poate face absolut nimic.

Vedeta recunoaște că nimic nu este ușor și simte cum lucrurile devin din ce în ce mai dificile de la o zi la alta. ”Într-adevăr, e din ce în ce mai greu”, le-a mai mărturisit ea, urmăritorilor săi.

Amintim că în toamna anului trecut, Ileana Sterp a ajuns pe mâna medicilor după ce s-a confruntat cu o serie de probleme, tot în timpul sarcinii. 

ADVERTISEMENT
Tags: