Life

Ileana Sterp, postare surprinzătoare despre a doua sarcină. Ce le-a spus tânăra fanilor săi

Ileana Sterp, mesaj neașteptat legat de ultimul trimestru de femeie însărcinată. Ce le-a transmis internauților din social media.
08.02.2023 | 19:25
Ileana Sterp postare surprinzatoare despre a doua sarcina Ce lea spus tanara fanilor sai
Ileana Sterp, mesaj neașteptat legat de ultimul trimestru de femeie însărcinată. Ce le-a transmis internauților. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Sora mai mare a renumitului artist de muzică de petrecere Culiță Sterp a făcut o postare surprinzătoare despre a doua sarcină. Ce le-a spus tânăra fanilor săi și cum s-a lăsat fotografiată în această perioadă foarte frumoasă a vieții sale.

Ileana Sterp, mesaj neașteptat legat de ultimul trimestru de femeie însărcinată. Ce le-a transmis internauților

Ileana Sterp este extrem de încântată că în scurt timp va deveni mamă pentru a doua oară, în ciuda faptului că de această dată nu și-a dorit să afle ce poartă în pântece. Șatena vrea să afle abia la naștere sexul bebelușului.

ADVERTISEMENT

Tânăra simte că este împlinită din punct de vedere personal de când a aflat că va aduce pe lume încă un copil. Sora lui Culiță Sterp are o fetiță după care se topește și cu care distribuie constant videoclipuri și fotografii inedite.

„Nerăbdătoare să te țin în brațe, puiul meu iubit!”, a scris Ileana Culiță Sterp pe pagina de Instagram, unde a distribuit o imagine cu burtica de gravidă și în dreptul căreia a precizat că a ajuns la 30 de săptămâni de sarcină.

ADVERTISEMENT

Postarea realizată de sora lui Culiță Sterp a adunat aproape 20.000 de aprecieri din partea fanilor și foarte multe mesaje. Mama sa, doamna Geta, va fi în curând bunică pentru a treia oară, ea având un nepot din partea îndrăgitului artist de muzică de petrecere.

„Ce bucurie când venim la mama și Carla se bucură de gospodăria de aici. Așa am crescut și noi, înconjurați de animale și fără jucării, mama spunea mereu că noi avem jucării adevărate”, a completat tânăra la o altă postare din mediul virtual.

ADVERTISEMENT

Ileana Sterp, mesaje de la urmăritorii curioși

Ileana Sterp a mărturisit că primește foarte multe mesaje de la urmăritorii curioși care vor să știe ce va aduce pe lume în perioada următoare. Unii îi scriu că forma burții este specifică unui băiat, în timp ce alții sunt de părere că este fetiță.

„După forma burții cred că este băiat!”, este doar unul dintre sutele de mesaje pe care le-a primit de când a anunțat că nu vrea să afle de la ecografie ce crește în pântecele sale. Ea vrea să fie surprinsă și asta se va întâmpla cel mai probabil luna aceasta.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea șatena spune că nu poate să se ia după ele, însă majoritatea înclină spre un frățior pentru fiica sa, Carla. Chiar și așa tânăra dezvăluie că va trăi această confuzie totală până în clipa în care va ajunge în sala de nașteri.

ADVERTISEMENT
„Animalele sunt tratate mai bine decât aceste femei”. Mii de românce cad victime...
„Animalele sunt tratate mai bine decât aceste femei”. Mii de românce cad victime rețelelor ce alimentează comerțul cu sex, o afacere de peste 3 miliarde de euro, în Elveția
Divorțează, dar asta nu e tot! Ce lovitură îi mai pregătește
Divorțează, dar asta nu e tot! Ce lovitură îi mai pregătește "cea mai frumoasă actriță din lume" soțului acuzat de viol
ANIMAȚIE GRAFICĂ | Cum s-a produs gravul accident de tren din Gara Galați,...
ANIMAȚIE GRAFICĂ | Cum s-a produs gravul accident de tren din Gara Galați, în urma căruia a murit o femeie, conductor de tren
Vestea dimineții despre FLORIN CĂLINESCU! Ce s-a întâmplat cu fosta vedetă PRO TV
Vestea dimineții despre FLORIN CĂLINESCU! Ce s-a întâmplat cu fosta vedetă PRO TV
Planul MALEFIC al lui VLADIMIR PUTIN. Ucrainenii, DEPORTAȚI în LAGĂRE
Planul MALEFIC al lui VLADIMIR PUTIN. Ucrainenii, DEPORTAȚI în LAGĂRE
Ce a făcut preotul Vasile cu banii câștigați la loto. „Uite şi la...
Ce a făcut preotul Vasile cu banii câștigați la loto. „Uite şi la popa nostru unde şi-a făcut casă”, au reacționat oamenii
Fanii sunt șocați de numele pe care Vasilică Ceterașu și Amalia Ursu au...
Fanii sunt șocați de numele pe care Vasilică Ceterașu și Amalia Ursu au putut să le pună băiețeilor lor. IREAL! Cei doi s-au supărat. ''Nu pot să cred că există atâta nesimțire în lumea asta''
O mamă a folosit aplicația de urmărire a iPhone-ului și a avut parte...
O mamă a folosit aplicația de urmărire a iPhone-ului și a avut parte de un șoc. Unde și-a găsit fiul dispărut de acasă
Cătălin Bordea şi Nelu Cortea au câştigat finala America Express. Cum au reacţionat...
Cătălin Bordea şi Nelu Cortea au câştigat finala America Express. Cum au reacţionat Andreea Bălan şi Andreea Antonescu
Ion Ţiriac şi-a ieşit din minţi şi a început să ţipe la un...
Ion Ţiriac şi-a ieşit din minţi şi a început să ţipe la un angajat. Miliardarul român a făcut o criză de nervi
De ce țiganii nu poartă ochelari de vedere? Motivul este incredibil!
De ce țiganii nu poartă ochelari de vedere? Motivul este incredibil!