Life

Ileana Sterp, primele declarații după accidentul lui Culiță. De ce nu i-a mai luat apărarea fratelui său

Ileana Sterp, primele declarații după accidentul lui Culiță. Nu a vrut să îi mai ia apărarea fratelui său de această dată.
21.11.2022 | 20:09
Ileana Sterp primele declaratii dupa accidentul lui Culita De ce nu ia mai luat apararea fratelui sau
Ileana Sterp, primele declarații după accidentul lui Culiță. Foto Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Ileana Sterp a făcut primele declarații după accidentul lui Culiță Sterp. Sora acestuia nu i-a mai luat apărarea!

Ileana Sterp, primele declarații după accidentul lui Culiță

Ileana Sterp a spus că nu vrea să dea declarații despre accidentul în care a fost implicat fratele său și cel mai bine este ca fanii să aștepte ca el însuși să vină cu povestea acestei întâmplări.

ADVERTISEMENT

Totuși, Ileana Sterp a mărturisit că fratele său realizează gravitatea faptelor sale și i-a îndemnat pe cei care îl critică să se uite mai întâi la propriile greșeli, pentru că nimeni nu este perfect.

„Sunt sigură că Culiță realizează că a greșit și conștientizează gravitatea situației, însă spuneți-mi voi care dintre noi suntem fără de greșeală”, și-a început aceasta discursul din online.

ADVERTISEMENT

Ileana Sterp nu i-a mai luat apărarea fratelui său

Ileana Sterp a mai spus că mereu i-a luat apărarea fratelui său când a fost cazul, dar acum aceasta crede că este datoria lui să vină în fața oamenilor și să explice tot ce s-a întâmplat în acea noapte, când a trecut pe roșu și a lovit din plin o mașină.

Ileana Sterp a mai spus că Culiță este încă șocat de cele petrecute și are nevoie de câteva zile să își revină din șoc.

ADVERTISEMENT

De asemenea, aceasta a spus că este fericită că toată lumea implicată în accident e bine, mai ales celălalt șofer lovit de fratele său.

„Știu că de fiecare dată am ieșit și i-am luat apărarea lui Culiță, când a fost cazul. De fiecare dată noi am fost uniți și suntem și acum, dar eu am decis că este de datoria lui să vină să vă explice ceea ce s-a întâmplat, poate ceea ce voi spune eu va fi interpretat greșit.

ADVERTISEMENT

Tocmai de aceea nu am avut nicio reacție în online și după cum vedeți nici nu pot spune prea multe. El are acum nevoie de câteva zile să își revină, pentru că a fost un șoc pentru el”, a mai spus Ileana Sterp.

ADVERTISEMENT