Life

Ileana Sterp, pusă la zid de fani după ce a consumat alcool, deși este însărcinată. Cum a reacționat sora lui Culiță Sterp

Ileana Sterp a fost aspru criticată de internauți. Deși este însărcinată, sora lui Culiță Sterp s-a fotografiat în timp ce consuma alcool.
16.10.2022 | 13:13
Ileana Sterp pusa la zid de fani dupa ce a consumat alcool desi este insarcinata Cum a reactionat sora lui Culita Sterp
Ileana Sterp, criticată dur pentru că a consumat alcool deși este însărcinată. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ileana Sterp, sora lui Culiță Sterp, se pregătește să devină mamă pentru a doua oară. Tânăra este însărcinată în câteva luni, însă a rămas cât se poate de activă.

Ileana Sterp, aspru criticată pentru consumul de alcool

Recent, Ileana Sterp a ieșit cu un grup de prieteni la un restaurant. Aceasta a publicat și un clip video pe rețelele de socializare, iar conform imaginilor, toți s-au simțit bine, au mâncat și evident, au și băut.

ADVERTISEMENT

Fanii au observat însă că sora lui Culiță Sterp a consumat un pahar de vin, în ciuda faptului că este însărcinată, iar de aici un val de reacții dure a apărut.

Ileana Sterp spune că multe persoane i-ar fi dat mesaje în care au certat-o pentru faptul că a ales să bea alcool, lucru care a enervat-o la culme.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, sora lui Culiță Sterp și-a păstrat calmul și a avut o reacție cât se poate de politicoasă în fața urmăritorilor ei. Tânăra spune că nu este o mare iubitoare de alcool și nici nu a fost vreodată.

Cât despre paharul apărut în imaginile de pe Instastory, Ileana Sterp spune că este vorba despre un vin care era extrem de dulce, iar gustul de alcool nici măcar nu s-a simțit.

ADVERTISEMENT
Ileana Sterp a ieșit cu niște prieteni și a consumat un pahar de vin. Sursă foto: Instagram
Ileana Sterp a ieșit cu niște prieteni și a consumat un pahar de vin. Sursă foto: Instagram

Reacția simpaticei Ileana Sterp în fața criticilor primite

”M-ați zăpăcit cu întrebările legate de asta. În primul rând, eu nu consum alcool de obicei, nu-mi place gustul, nu e pentru mine. Aseară băieții și-au luat ceva asemănător unui vin care era foarte dulce, n-ai fi zis că are alcool, sau poate e vin, dar pentru mine s-a simțit ca o socată. Mi-a plăcut și l-am băut pe tot din pahar”, le-a spus aceasta urmăritorilor ei.

Mai mult de atât, Ileana Sterp nu consideră că a făcut nimic greșit și că are grijă să nu facă exces din nimic, având în vedere problemele pe care le-a avut în ultima perioadă, lucru pe care și fanii ei ar trebui să îl știe înainte de a o critica.

ADVERTISEMENT

”Nu văd să fi făcut ceva greșit. Vă prea fixați pe niște lucruri și faceți tragedie din asta, părerea mea e că atâta timp cât nu fac exces din ceva, nu te afectează. Orice lucru, cu măsură!”, a mai scris sora lui Culiță Sterp pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT