Ilfovenii, nemulţumiţi de arbitraj: “Se fac diferenţe în favoarea adversarului!”

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
24/07/2016, 23:04
Ilfovenii, nemulţumiţi de arbitraj: “Se fac diferenţe în favoarea adversarului!”

Emil Săndoi, antrenorul formaţiei Concordia Chiajna, şi-a arătat nemulţumirea faţă de arbitrajul lui Sebastian Colţescu din meciul disputat de ilfoveni contra CFR-ului, scor 0-2.

“Am întîlnit o echipă foarte bună. CFR merita să joace în play-off în sezonul trecut pentru că e o echipă de primele locuri. În finala Cupei Ligii  am avut un penalty neacordat şi acum la fel. La scorul de 0-0 am avut 11 metri şi nu am primit. Am făcut cîteva greşeli. Asta e. Am început pregătirile tărziu. Mă roade cel mai tare că mă confrunt cu probleme de arbitraj.

Aşa s-a întîmplat şi la Universitatea Craiova. A fost o greşeală clară luată împotriva noastră şi a fost influenţat rezultatul final. CFR are o echipă mai valoroasă decît a noastră, dar diferenţa nu este foarte mare. Mereu se fac diferenţe în favoarea adversarului nostru. Am avut momente în care am suferit. Eu trebuie să stabilesc un anumit sistem în funcţie de jucătorii pe care îi am”, a spus Emil Săndoi.

Bălgrădean crede că formaţia sa se va bate la retrogradare în sezonul actual.

“Cred că puteam să facem mai mult dacă ţinem cont de ocaziile pe care le-am avut. Am avut un penalty neacordat în prima repriză, dar trebuie să trecem peste asta şi să ne pregătim pentru meciul cu Voluntari. Nu vreau să vorbesc mult despre arbitraj. A fost o simplă greşeală făcută de Sebastian Colţescu. Am luat două goluri în două minute şi s-a scris istoria acestui gol. Era greu să revenim de la 2-0. Ne doream să începem cu dreptul. Să cîştigăm Cupa Ligii şi aici la CFR. Avem jucători în echipă care pot trece peste aceste eşecuri. Ne mai trebuie 2-3 jucători şi atunci o să arătăm altfel. Cred că o să ne batem cu FC Voluntari acolo jos”, a spus Bălgrădean.

Ştirea MOMENTULUI

Scandal după Hajduk – FCSB! Acuze la adresa unui jucător: “Şi-a urmărit interesele meschine”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×