Fotbal intern

Ilie Balaci a contribuit la transferul lui Cesar Meza Colli! ”Așa am înțeles”

24.10.2018 | 20:25
Paraguayanul Cesar Meza Colli a dezvăluit că Ilie Balaci a contribuit la transferul său la Universitatea Craiova

Fostul fotbalist Ilie Balaci, decedat duminică la vârsta de 62 de ani în urma unui infarct, a contribuit la transferul mijlocașului Cesar Meza Colli la Universitatea Craiova. Dezvăluirea a fost făcută chiar de jucătorul paraguayan într-o conferință de presă premergătoare meciului cu Astra Giurgiu, din etapa a 12-a a Ligii 1 Betano.

”Pentru mine, Meza Colli este un jucător important, dar nu a jucat două luni. El nu va fi titular la Giurgiu, poate apoi, în Cupa României, să joace din primul minut”, a declarat antrenorul Universității Craiova, Devis Mangia, în debutul întâlnirii cu jurnaliștii.

Cesar Meza Colli în duel pentru balon cu Bogdan Planic sub privirile lui Dennis Man
Cesar Meza Colli în duel pentru balon cu Bogdan Planic sub privirile lui Dennis Man

Ilie Balaci a pus o vorbă bună pentru transferul lui Cesar Meza Colli

”Mi s-a spus că Balaci a contribuit cu un sfat la transferul meu. Îmi pare rău pentru tot ceea ce s-a întâmplat”, a spus mijlocașul paraguayan Cesar Meza Colli, care a debutat la Universitatea Craiova la meciul câștigat cu FCSB, scor 2-1, chiar în ziua în care marele Ilie Balaci a încetat din viață.

”Suntem pregătiţi, sperăm să jucăm bine la Astra şi să câştigăm. Mă bucur că am debutat la Universitatea în sfârşit. Publicul a fost fantastic la meciul cu FCSB şi sper să facem lucruri bune în continuare pentru a-i face fericiţi pe fani. Uneori nu ne iese jocul, dar noi ne antrenăm mereu pentru a câştiga. Sunt două luni de când nu am mai jucat şi cred că pot să joc mult mai bine în continuare. Se poate spune că am dat pasă de gol la meciul cu FCSB, dar i-am pus şi pe adversari pe contraaac în alte situaţii”, a mai spus Cesar Meza Colli la conferința de presă.

Mijlocașul paraguayan în vârstă de 27 de ani a dat pasa decisivă la golul victoriei reușit de Matteo Fedele în meciul Universitatea Craiova – FCSB 2-1, din etapa cu numărul 12 din Liga 1 Betano.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri