Ilie Balaci a rămas fără echipă! S-a despărţit de liderul din Oman

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
25/03/2018, 15:51
Ilie Balaci a rămas fără echipă! S-a despărţit de liderul din Oman

Ilie Balaci a plecat de la Al-Suwaiq, formaţie care era lider în prima ligă a Omanului. Deşi formaţia avea un avans de patru puncte faţă de Al-Shabab, echipa de pe locul doi din clasament, conducerea clubului şi antrenorul român au luat decizia să se despartă după mai multe divergenţe.

Antrenorul de 61 de ani a ajuns deja în ţară, iar duminică a fost prezent la Craiova, unde i-a adus un ultim omagiu lui Nicolae Tilihoi. Fostul său coleg de la Universitatea Craiova a decedat în această dimineaţă – VEZI DETALII AICI.

Ilie Balaci, antrenor respectat în Orient

Ilie Balaci a semnat cu Al-Suwaiq în iulie 2017 şi a dus formaţia până pe primul loc în clasament, după ce în sezonul trecut terminase pe poziţia a şasea. Fostul internaţional român este un cunoscut antrenor în zona Golfului, unde a câştigat diferite trofee, printre care Cupa Cupelor a ţărilor arabe.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×