EXCLUSIV / Prima reacţie a lui Balaci după operaţie: “Nu mor eu atît de repede”

Daniel Vlad    Mircea Dominte   
în Fotbal intern
08/10/2014, 17:20
EXCLUSIV / Prima reacţie a lui Balaci după operaţie: “Nu mor eu atît de repede”

UPDATE 17:18 Contactat telefonic de către FANATIK.RO, Ilie Balaci a dezvăluit că a trecut cu bine peste operaţia suferită la spitalul din Craiova: “Acum sînt bine, sînt acasă. Staţi liniştiţi, nu moare Ilie Balaci aşa de repede. Am avut o piatră care mi-a cauzat dureri. Sînt ca şi nou şi voi reveni în forţă”, a dezvăluit fostul mare internaţional şi jucător al Universităţii Craiova.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Începutul lunii octombrie a fost unul dificil pentru Ilie Balaci. Fostul mare internaţional a acuzat o stare de sănătate proastă în ultimele zile, motiv pentru care el a ajuns la spital, unde medicii l-au supus de urgenţă unei operaţii la vezica biliară.

Momente grele pentru marele Ilie Balaci! Fostul fotbalist al Craiovei Maxima a ajuns la spital din cauza unor probleme de sănătate, iar staff-ul medical l-a supus unei intervenţii la vezica biliară (fiere). Partea bună este că intervenţia a fost una cu succes, iar Balaci se simte bine în acest moment, fapt confirmat de ginerele său, Eugen Trică. “Nu l-am văzut încă, pentru că eu sînt în Bucureşti! Dar am vorbit cu soacra mea aseară şi mi-a spus că operaţia a fost una reuşită, iar el se simte bine. Azi voi merge şi eu la Craiova să îl văd. Cel mai important este că îşi revine!”, a declarat Trică pentru FANATIK.RO.

Vom reveni cu amănunte!

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

Închide ×