Fotbal intern

Marele regret al lui Ilie Balaci: la ce echipă din România şi-ar fi dorit să joace şi nu a reuşit: “Aş fi fost idolul lor!”

21.10.2018 | 14:58
Marele regret al lui Ilie Balaci la ce echipa din Romania siar fi dorit sa joace si nu a reusit As fi fost idolul lor

Ilie Balaci şi-a dorit să joace la Rapid! Deşi a scris istorie în tricoul Univeristăţii Craiova, “Minunea Blondă”, care s-a stins din viaţă în această dimineaţă la doar 62 de ani,  dezvăluise că şi-ar fi dorit să evolueze pentru una din cele mai de tradiţie echipe ale Bucureştiului.

“Vă spun sincer că regret şi acum că nu am apucat să joc la Rapid, măcar spre finalul carierei. Aş fi devenit idolul lor, după doar câteva meciuri Podul Grant ar fi fost al meu! Nici nu vă daţi seama cât de important este să ai publicul aproape, iar fanii rapidişti merită tot respectul meu. Despre cei ai Craiovei, vă daţi seama că nici nu mai e cazul să vorbesc”, spunea, în urmă cu câţiva ani, Ilie Balaci.

Ilie Balaci a jucat la Rapid doar la old-boys

De altfel, Ilie Balaci a fost o prezenţă constantă la meciurile de old-boys ale giuleştenilor în ultimii ani, fiind prieten apropiat şi cu oamenii din generaţia de jucători ai Rapidului de la începutul anilor 90.

Ilie Balaci a evoluat pentru Universitatea Craiova, FC Olt Scorniceşti, Dinamo, Pandurii Tg.Jiu şi Drobeta Turnu Severin.

Tags: