Fotbal intern

Steaua 86 ATACĂ: “Istoria lui Gigi Becali e în Pipera, la el la STÂNĂ”

Gigi Becali i-a ironizat vineri dimineaţă pe Marius Lăcătuş şi pe Ştefan Iovan după ce a afirmat că dacă le dă 15 mii de euro pe lună respectiv 10 mii de euro, atunci cu siguranţă cei...
21.07.2017 | 15:42
Steaua 86 ATACA Istoria lui Gigi Becali e in Pipera la el la STANA

Gigi Becali i-a ironizat vineri dimineaţă pe Marius Lăcătuş şi pe Ştefan Iovan după ce a afirmat că dacă le dă 15 mii de euro pe lună respectiv 10 mii de euro, atunci cu siguranţă cei doi vor uita de CSA Steaua. (VEZI DETALII)

Totodată, latifundiarul din Pipera a mărturisit că palmaresul şi istoria Stelei se află la el. Însă de această dată se pare că generaţia Stelei 86 este mai unită ca niciodată, iar unul dintre foştii câştigători ai Cupei Campionilor Europeni, Ilie Bărbulescu l-a contrat dur pe Gigi Becali.

Ilie Barbulescu: “Gigi a uitat când se ruga de Lăcătuş”

Ilie Bărbulescu şi-a început discursul pentru FANATIK.RO, dar nu înainte să precizeze ca dacă Gigi Becali nu îi ataca vineri dimineaţă pe Lăcătuş şi Iovan, nu dorea să intervină.

Am tot evitat să mă iau de Gigi Becali deoarece am spus că nu are rost să mă pun la mintea lui, dar omului astuia chiar trebuie să i se pună o frână de noi cei care am câştigat Cupa Campionilor Europeni. Chiar nu îi este pic de ruşine de noi? El crede că dacă are bani poate să îi umilească pe toţi? Lăcătuş este unul dintre simbolurile Stelei, adică al echipei care are stema aia pe tricouri, pe care personajul asta din zona noastră mioritică nu o mai are. Şi Iovan e cel care a fost căpitanul Stelei de la Sevilla. Chiar nu îi e ruşine să se ia de oamenii aştia? Nu îi e ruşine să fac mişto de oamenii aştia?

Eu când m-am dus la antrenamentele echipei lui Lăcătuş am văzut pe tricourile jucătorilor stema Stelei. Am vazut stema aia pe care o aveam şi noi pe tricou atunci cînd am luat Cupa Campionilor Europeni. Ce Steaua mai ai Gigi Becali? Ce istorie mai ai tu? Istoria ta este în Pipera, la stînă, Acolo! Ca să îţi intre bine în cap. Nu vezi că au fugit toţi de tine? De ce a plecat Zmărăndescu de lângă tine? Chiar nu ai pic de ruşine? Vrei să ne dăm toţi drumul la gură? Nu o să mai ieşi din Pipera.

Păi, Gigi Becali se ruga de Marius Lăcătuş cu cerul şi cu pămntul să vină la Steaua că nu se mai înţelege cu galeria şi îl înjură lumea. Atunci Lăcătuş era bun? De ce l-ai adus atunci pe Lăcătuş? Să te salveze de suporteri? Doreai să dai o lovitură de imagine? Eu am tăcut până acum, dar a venit timpul să vorbesc. Gigi Becali îl face pe Talplan în toate felurile, dar omul asta i-a învins în peste 15 procese. Voi credeţi că Gigi nu a ştiut ce cumpără, dar şi cum cumpără Steaua? Hai să fim serioşi! Gavrilă şi Oţelea ştiu tot ce s-a întîmplat. Şi nea Viorel Păunescu ştie, dar nu înţeleg de ce nu spune lucrurilor pe nume? În loc să îşi vadă de treaba lui, Gigi Becali începe să ia fostele glorii la mişto”,a încheiat Bărbulescu.