Fotbal international

Ilie Dobre comentează FC Botoșani – Shkendjia. Cine transmite meciul la TV

16.09.2020 | 13:04
Ilie Dobre comenteaza FC Botosani  Shkendjia Cine transmite meciul la TV
ADVERTISEMENT

Celebrul Ilie Dobre va comenta la radio meciul FC Botoșani – Shkendjia, din turul doi preliminar al Europa League.

Moldovenii se pot declara mulțumiți de tragerea la sorți, adversarul fiind unul modest iar partida se va disputa pe Municipalul din Botoșani, astfel că au scăpat de o deplasare complicată.

ADVERTISEMENT

Patronul celor de la Botoșani a și declarat imediat după ce a aflat numele adversarului că își dorește ca echipa sa să se impună cu 4-0.

FC Botoșani – Shkendija va fi comentat de Ilie Dobre

Conform paginademedia.ro, partida FC Botoșani – Shkendija, din turul doi preliminar al Europa League, va fi comentată la postul de radio Național FM de celebrul Ilie Dobre, recunoscut în lumea fotbalului pentru recordul său de a striga cel mai lung ”Goooooooool”.

ADVERTISEMENT

Întâlnirea de joi, 17 septembrie, care se va desfășura de la ora 18:45, va putea fi urmărit, de asemenea, și la televizor. Posturile care au cumpărat drepturile de televizare sunt Digi Sport 1 și Look Plus, astfel că iubitorii fotbalului vor putea urmări evoluția echipei lui Marius Croitoru.

Shkendija a încheiat sezonul trecut din campionatul intern pe locul trei, după Vardar și Sileks. Macedonenii au opt străini în componență, cel mai scump fotbalist fiind Ljupco Doriev (600.000 de euro), jucător ce a bifat o prezență în echipa națională.

ADVERTISEMENT

Albanezul Ernest Gjoka, în vârstă de 50 de ani, este antrenorul echipei. Acesta a mai stat pe banca tehnică doar în țara natală înainte de a fi la echipa din Macedonia. Shkendija Tetovo a reușit să câștige de trei ori campionatul în 2011, 2018 și 2019. De asemenea, are în palmares două Cupe ale Macedoniei, luate în 2016 și 2018.

În cazul în care va trece de Shkendija, FC Botoșani va juca în turul trei preliminar al Europa League pe teren propriu cu puternica formație engleză Tottenham Hotspur, pregătită de celebrul tehnician portughez Jose Mourinho.

ADVERTISEMENT

Chiar înaintea posibilului duel cu FC Botoșani, ”The Special One” s-a plâns de programul infernal pe care îl are formația sa în perioada următoare. Tottenham este nevoită să joace nu mai puțin de nouă meciuri în doar 24 de zile.

ADVERTISEMENT
Tags: