Sport

Ilie Dumitrescu a descoperit secretul CFR-ului: „Se pune din nou accent pe faze fixe”

Ilie Dumitrescu a descoperit secretul CFR-ului.
25.10.2021 | 22:52
Ilie Dumitrescu a descoperit secretul CFRului Se pune din nou accent pe faze fixe
ADVERTISEMENT

„Mister” consideră că CFR Cluj a început să pună din nou accent pe fazele fixe, iar rezultatul s-a văzut la partida cu Sepsi, acolo unde Rachid Bouhenna a marcat din corner, iar Emmanuel Culio a ratat un penalty, dar mingea a ajuns din nou la el, trimițând-o fără emoții în poartă.

Și George Florescu a recunoscut CFR-ul „de altădată”, spunând că victoria este „marca Dan Petrescu”.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu a descoperit secretul CFR-ului

Ilie Dumitrescu a descoperit secretul CFR-ului, și anume golurile marcate din fazele fixe, faze tratate cu maximă atenție de Dan Petrescu: „Arată bine CFR-ul, se pune din nou accent pe faze fixe și cred că jocul a fost decis de la acel gol al lui Culio”.

„E o diferență foarte mare campionatul față de cupele europene. CFR are o tactică superofensivă, e o echipă incomodă, arată bine”, a mai spus Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Și George Florescu a vorbit despre fazele fixe pregătite de Dan Petrescu la CFR Cluj, denumind victoria din partida cu Sepsi o „victorie marca Dan Petrescu”:

„Nu e deloc un succes lejer. A fost un joc de luptă, CFR-ul și-a creat mai multe ocazii decât în alte meciuri, dar nu suficient pentru ce reprezintă CFR-ul, până la urmă sunt campionii României. E o victorie marca Dan Petrescu”.

ADVERTISEMENT

„Mi s-a părut mai norocoasă CFR în meciul cu UTA!”

George Florescu a continuat și nu crede că CFR Cluj a avut noroc împotriva covăsnenilor, considerând că în victoria cu UTA echipa lui Dan Petrescu a avut mai mult noroc.

„Mi s-a părut mult mai norocoasă victoria de la Arad, dar repet, e o victorie marca Petrescu dintr-un corner și un penalty. Echipa lui Petrescu reușește din nou să marcheze dintr-o fază fixă.

ADVERTISEMENT

Nici CFR-ul lui Edi sau al lui Șumudică nu marcau atât de des din faze fixe”, a mai spus George Florescu, la TV TelekomSport.

„E primul meci când vezi că CFR-ul arată bine, se vede stilul lui Dan Petrescu. Gol din corner, apărare bună și jucătorii sunt foarte siguri pe ei”, a spus și Daniel Stanciu.

CFR Cluj se află pe primul loc în clasament, cu 33 de puncte în primele 13 etape din Liga 1.

ADVERTISEMENT