Sport
notix pixel id

Ilie Dumitrescu a descoperit secretul CFR-ului: „Se pune din nou accent pe faze fixe”

Ilie Dumitrescu a descoperit secretul CFR-ului.
25.10.2021 | 22:52
Ilie Dumitrescu a descoperit secretul CFR-ului: „Se pune din nou accent pe faze fixe”
Ilie Dumitrescu a descoperit secretul CFR-ului: „Se pune din nou accent pe faze fixe”. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Mister” consideră că CFR Cluj a început să pună din nou accent pe fazele fixe, iar rezultatul s-a văzut la partida cu Sepsi, acolo unde Rachid Bouhenna a marcat din corner, iar Emmanuel Culio a ratat un penalty, dar mingea a ajuns din nou la el, trimițând-o fără emoții în poartă.

Și George Florescu a recunoscut CFR-ul „de altădată”, spunând că victoria este „marca Dan Petrescu”.

Ilie Dumitrescu a descoperit secretul CFR-ului

Ilie Dumitrescu a descoperit secretul CFR-ului, și anume golurile marcate din fazele fixe, faze tratate cu maximă atenție de Dan Petrescu: „Arată bine CFR-ul, se pune din nou accent pe faze fixe și cred că jocul a fost decis de la acel gol al lui Culio”.

ADVERTISEMENT

„E o diferență foarte mare campionatul față de cupele europene. CFR are o tactică superofensivă, e o echipă incomodă, arată bine”, a mai spus Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.

Și George Florescu a vorbit despre fazele fixe pregătite de Dan Petrescu la CFR Cluj, denumind victoria din partida cu Sepsi o „victorie marca Dan Petrescu”:

ADVERTISEMENT

„Nu e deloc un succes lejer. A fost un joc de luptă, CFR-ul și-a creat mai multe ocazii decât în alte meciuri, dar nu suficient pentru ce reprezintă CFR-ul, până la urmă sunt campionii României. E o victorie marca Dan Petrescu”.

„Mi s-a părut mai norocoasă CFR în meciul cu UTA!”

George Florescu a continuat și nu crede că CFR Cluj a avut noroc împotriva covăsnenilor, considerând că în victoria cu UTA echipa lui Dan Petrescu a avut mai mult noroc.

ADVERTISEMENT

„Mi s-a părut mult mai norocoasă victoria de la Arad, dar repet, e o victorie marca Petrescu dintr-un corner și un penalty. Echipa lui Petrescu reușește din nou să marcheze dintr-o fază fixă.

Nici CFR-ul lui Edi sau al lui Șumudică nu marcau atât de des din faze fixe”, a mai spus George Florescu, la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT

„E primul meci când vezi că CFR-ul arată bine, se vede stilul lui Dan Petrescu. Gol din corner, apărare bună și jucătorii sunt foarte siguri pe ei”, a spus și Daniel Stanciu.

CFR Cluj se află pe primul loc în clasament, cu 33 de puncte în primele 13 etape din Liga 1.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 116 pagini de emoții + poster GRATUIT, la NUMAI 10 lei
A apărut noua revistă Fanatik