Fotbal international

Ilie Dumitrescu a găsit „intrusul” din naționala Braziliei: „Parcă era din alt film!”

Ilie Dumitrescu a analizat partida câștigată de Brazilia în duelul contra Coreei de Sud, scor 4-1, găsind „intrusul” din naționala lui Tite.
05.12.2022 | 23:55
Ilie Dumitrescu a gasit intrusul din nationala Braziliei Parca era din alt film
Ilie Dumitrescu a analizat Oțelul Galați - FCSB 0-2. Foto: captură Digi Sport.
ADVERTISEMENT

„Mister” consideră că singurul fotbalist din „Selecao” care pare că nu ar fi brazilian este Casemiro, mijlocașul lui Manchester United.

Ilie Dumitrescu a găsit „intrusul” din naționala Braziliei

Ilie Dumitrescu este de părere că „intrusul” din naționala Braziliei este Casemiro, despre care a spus că părea din alt film în duelul contra Coreei de Sud.

ADVERTISEMENT

„Casemiro mi s-a părut din alt film la jocul cu mingea. Parcă nu era în echipa Braziliei nu știu cum să spun. Deci Casemiro pe fază tactică și de defensivă e ireproșabil. A fost șutul ăla al lui și așa mi s-a părut că e din alt film.

Polonia pentru mine a fost cel mai accesibil adversar din optimi. Brazilienii au făcut spectacol în seara asta, dar Coreea de Sud nu e o echipă ușoară.

ADVERTISEMENT

Nu ai ce să faci, ai primit gol foarte rapid, a intervenit factorul psihologic, mai primești un gol și e greu ca antrenor să ai reacție de pe bancă. La 4-0 deja nu mai ai ce face!”, a mai spus Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.

Neymar nu știe dacă va mai juca la Cupa Mondială din 2026

Neymar a fost întrebat dacă turneul final din Qatar va fi ultima Cupă Mondială la care va participa, iar starul brazilian încă nu a vrut să facă un anunț și s-a rezumat în a spune că va juca fiecare meci de la Campionatul Mondial ca și cum ar fi ultimul pentru el în „Selecao”:

ADVERTISEMENT

„Voi juca de parcă e ultima. Vorbesc mereu cu tatăl meu, îmi spune să joc fiecare merci de parcă ar fi ultimul, pentru că nu știu ce se poate întâmpla mâine. 

Nu pot garanta că voi mai participa la altă Cupă Mondială, sincer nu știu. Poate va mai fi alta, poate nu. Depinde…”

ADVERTISEMENT

„Va fi o schimbare a selecționerului și nu știu dacă noului antrenor îi va plăcea de mine”, a mai spus Neymar.

ADVERTISEMENT