Fotbal intern

Ilie Dumitrescu a identificat autorul strategiei FCSB din Cupă: „Gigi Becali nu poate să-și dea demisia”

12.02.2021 | 10:39
Ilie Dumitrescu a identificat autorul strategiei FCSB din Cupa Gigi Becali nu poate sasi dea demisia
ADVERTISEMENT

Înfrângerea cu Dinamo din Cupa României a tulburat apele la FCSB. Liderul galeriei, Gheorghe Mustață, a cerut demisia lui Mihai Stoica, însă Ilie Dumitrescu crede că Gigi Becali a ales strategia.

Managerul general al roș-albaștrilor s-a apărat susținând că strategia a fost una perfect normală și că partida nu s-a pierdut din cauză că FCSB a menajat unii jucători de bază.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu a sărit și el în apărarea lui Stoica, despre care susține că este important pentru viața echipei și susține că decizia privind strategia i-a aparținut, de fapt, patronului Gigi Becali.

Ilie Dumitrescu a identificat autorul strategiei FCSB din Cupă: „Gigi Becali a luat decizia asta”

Fost atacant la Steaua și antrenor la FCSB, Ilie Dumitrescu a comentat situația conflictuală apărută la FCSB după ce roș-albaștrii au fost eliminați din Cupa României în faza optimilor. Chiar marea rivală Dinamo a scos din competiție câștigătoarea de anul trecut.

ADVERTISEMENT

În viziunea lui Ilie Dumitrescu, abordarea roș-albaștrilor a fost una corectă, iar nemulțumirile suporterilor nu sunt justificate. Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, facțiune care a rămas alături de echipa lui Gigi Becali, l-a atacat dur după meci pe Mihai Stoica, cel căruia i-a cerut demisia.

„La momentul ăsta, pentru mine, atât timp cât tu vii să-ți bați joc de această echipă și să joci cu Dinamo cu echipa a doua, înseamnă că Mihai Stoica trebuie să plece acasă! Dă-ți demisia, Meme! Nu ai cum să vii tu să joci cu echipa a doua! Eu te știu Meme! Nu mă interesează pe mine de Gigi, că nu Gigi a făcut echipa. Eu te știu pe tine, domnul Meme! Tu trebuie să-ți dai demisia la ora asta. Demisie fără discuție!”, a tunat Mustață după meci.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu a intervenit și a explicat situația, menționând că responsabil pentru alegerile strategice ale FCSB-ului nu poate fi decât Gigi Becali, patronul echipei, și cel care oricum nu are cum să demisioneze din această funcție. De asemenea, Dumitrescu crede că alegerea roș-albaștrilor de a nu pune accent pe Cupă a fost una corectă.

„Demisia lui Meme? E o părere. Mihai Stoica are un rol important în viața echipei. Gigi Becali nu poate să-și dea demisia, probabil că el a luat decizia asta. Și a făcut un lucru foarte bun. La meciul cu Academica Clinceni (n.r. – pierdut de FCSB acasă cu 0-1) s-a văzut că nu există tonus și viteză de joc. Că nu există prospețime.

ADVERTISEMENT

E mai importantă competiția din Liga 1, pentru că doar o echipă va merge în Champions League. E luptă pentru masa bogaților, pentru că restul merg în Conference League. E normal să menajezi jucătorii. S-a văzut totuși că Dinamo a jucat un derby, cu dăruire și angajament, în timp ce FCSB a schimbat la pauză, dar nu s-a regăsit”, a spus Ilie Dumitrescu la Digisport.


  • (P) Cota BETANO pentru Hermannstadt – FCSB: 1,82 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT