Sport

Ilie Dumitrescu a identificat veriga slabă din jocul FCSB: „Nu rezistă presiunii!”

Ilie Dumitrescu a identificat veriga slabă din jocul FCSB-ului, spunând că două momente cheie au decis meciul cu UTA, scor 1-2.
29.08.2023 | 01:10
Ilie Dumitrescu a identificat veriga slaba din jocul FCSB Nu rezista presiunii
Ilie Dumitrescu a identificat veriga slabă din jocul FCSB-ului. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Mister” consideră că penalty-ul primit de UTA a schimbat soarta meciului, dar și eliminarea lui Alexandru Pantea, care a fost o lovitură puternică primită de FCSB.

Ilie Dumitrescu a identificat veriga slabă din jocul FCSB-ului

Ilie Dumitrescu a identificat veriga slabă din jocul FCSB-ului, după înfrângerea suferită de vicecampioana României la Arad, cu UTA, scor 1-2: „Este clar că o decizie schimbă total jocul.

ADVERTISEMENT

Două faze au decis. FCSB a început foarte bine, dar mă refer la acel penalty. După care, eliminare la Pantea. În contextul ăsta, a fost foarte greu pentru FCSB.

A avut o singură ocazie în 10 oameni, când Olaru a ajuns la tușă, a centrat în fața porții, dar Compagno n-a reușit să fructifice. Compagno e schimbat”.

ADVERTISEMENT

„Când ești în inferioritate, joci direct pe atacant, iar Compagno are calitatea de a câștiga duelurile aeriene, de a păstra mingea și de a le permite jucătorilor să vină din linia a doua. Nu ai un al doilea pivot și a fost trecut Coman acolo.

Clar că nici Compagno nu mai are aceeași încredere. În sezonul trecut a fost extrem de eficient. Când s-a pus în balanță postul de titular, e o presiune mai mare pentru el, iar asta s-a văzut. Inclusiv la ultimul meci de acasă, cu Poli Iași, a avut două-trei situații de a marca”, a mai spus Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„E o victorie imensă pentru UTA!”

Și Basarab Panduru a analizat victoria celor de la UTA, remarcând și alte aspecte negative ale FCSB-ului, în afară de înfrângerea suferită: „E o victorie imensă pentru UTA, iar FCSB nu numai că pierde meciul ăsta, dar are și mari probleme pentru meciul cu Craiova.

Nu pierde pentru că UTA a fost mai bună, pierde pentru că nu a făcut 2-0 când trebuia. A venit acel penalty care i-a băgat în joc pe cei de la UTA, iar după nu s-a mai întâmplat nimic nici într-o parte nici în alta”.

ADVERTISEMENT

„A fost un gol frumos marcat de Cooper, la 20 de secunde distanță de când putea să marcheze Compagno, dar nu știu ce a vrut să facă el cu călcâiul. Tu, Pantea, ai 21 de ani, câți ani ai, tu trebuie să știi ce să faci la faza aia, de ce sari la cap aiurea și dai cu mâna în minge.

El mai face greșeli de la începutul campionatului. Are și lucruri bune de la începutul campionatului, dar a făcut și multe greșeli”, a mai spus „Pandi”, la TV OrangeSport.


  • 2,10 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist” la meciul FCSB – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT