Fotbal intern

Ilie Dumitrescu, acid cu Gigi Becali după schimbarea lui Alexandru Buziuc: ”Un antrenor nu gândește așa”

20.02.2021 | 23:33
Ilie Dumitrescu acid cu Gigi Becali dupa schimbarea lui Alexandru Buziuc Un antrenor nu gandeste asa
ADVERTISEMENT

Fostul internațional Ilie Dumitrescu a avut un comentariu acid la adresa lui Gigi Becali după schimbarea atacantului Alexandru Buziuc la o jumătate de oră după ce fusese introdus pe teren în meciul pe care FCSB l-a avut împotriva Chindiei Târgoviște.

Roș-albaștrii au reușit la meciul de pe Arena Națională  să pună capăt seriei negre de jocuri cu înfrângeri la rând.

ADVERTISEMENT

Însă, Buziuc a căzut în dizgrația patronului de la FCSB, fiind schimbat după doar 33 de minute, dar Toni Petrea a luat totul pe piept și a explicat decizia.

Gigi Becali, criticat de Ilie Dumitrescu după schimbarea lui Alexandru Buziuc

În apărarea lui Alexandru Buziuc a sărit fostul internațional Ilie Dumitrescu, acesta acuzându-l pe finanțatorul Gigi Becali că este autorul moral al acestei hotărâri care ar putea să-l afecteze foarte mult pe jucător.

ADVERTISEMENT

”Eu n-aș fi făcut niciodată asta! Și, în general, un antrenor nu gândește așa. Un antrenor nu face o astfel de schimbare. Dar tu când decizi, faci ce vrei. Oricum, nu înlocuiești după 30 de minute un fotbalist decât atunci când există o problemă fizică. Vă dați seama copilul ăla ce simte acum…”, a declarat Ilie Dumitrescu la emisiunea Digi Sport Special.

După succesul din partida împotriva Chindiei Târgoviște, FCSB a devenit prima echipă calificată matematic în play-off. Roș-albaștrii au 21 de puncte mai mult decât FC Argeș, prima echipă sub linie, cu 6 etape rămase de disputat din sezonul regulat.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, Toni Petrea l-a pierdut pe Dragoș Nedelcu, care s-a accidentat din nou la doar 10 zile după ce revenise pe teren. Jucătorul a resimțit înțepături la coapsa dreaptă și a fost înlocuit în minutul 13 cu Andrei Miron.

La finalul partidei contra Chindiei, antrenorul gazdelor, Toni Petrea, s-a arătat mulţumit de evoluţia elevilor săi şi a încercat să explice schimbările tactice din timpul partidei, cu poziţionarea lui Ovidiu Popescu fundaş central.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul Olimpiu Moruțan are visuri mărețe după meciul FCSB – Chindia Târgoviște 1-0, din etapa a 24-a din Liga 1, și își dorește să câștige titlul cu roș-albaștrii și să participe la Euro 2021 cu naționala de tineret.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 18,00 este cota pentru „scor corect: 1-3”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT