Fotbal intern

Ilie Dumitrescu, acid la adresa lui Dinamo: „Nimeni nu respectă nimic din club!”

23.04.2021 | 23:26
Ilie Dumitrescu acid la adresa lui Dinamo Nimeni nu respecta nimic din club
ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu a vorbit despre situația de la Dinamo și consideră că nu există o organizare corectă la club, ci un haos total, din care sunt șanse ca echipa să nu iasă până la finalul play-out-ului.

„Mister” consideră că Dusan Uhrin e un antrenor bun, un tehnician care lucrează din greu cu jucătorii, însă elevii săi nu respectă deloc indicațiile date de tehnicianul ceh.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu îl oferă drept exemplu de conducător pe Dani Coman, care a reușit să gestioneze o situație dificilă la Astra Giurgiu, alături de care a reușit să ia titlul în Liga 1, chiar în sezonul în care problemele persistau la formația giurgiuveană.

Ilie Dumitrescu, acid la adresa lui Dinamo

Ilie Dumitrescu a vorbit despre situația de la Dinamo și critică deciziile luate de clubul din „Ștefan cel Mare”: „Dusan e un antrenor care lucrează, nimeni nu mai respectă nimic în club. Echipa arăta mai diferit în perioada cu Dusan Uhrin din trecut. Echipa arăta foarte bine.

ADVERTISEMENT

Trebuie să ai oameni cu experiență, care să ajute antrenorul, să țină atmosfera în vestiar. Ai nevoie de oameni care să poată să țină un echilibru, cum era Dani Coman și Șumudică la Astra”.

„Trebuie să vină cineva să stea de vorbă. Repet, e nevoie de o persoană care să conducă acticvitatea. Coman într-o situația de genul ăsta, dar cu un lot valoros, au reușit să câștige campionatul”, a spus Ilie Dumitrescu la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Gigi Mulțescu îi ia apărarea lui Kongshavn

Gigi Mulțescu i-a luat apărarea lui Gudmund Kongshavn, despre care spune că este un portar bun. Fostul antrenor al lui Dinamo consideră că golurile primite de norvegian împotriva lui Gaz Metan Mediaș au fost imparabile: „Eu am fost întrebat de jucători, pe unii i-am acceptat, pe alții i-am refuzat.

Albentosa e un jucător bun, dar azi a fost nervos. A mai venit Ackpala, dar s-a accidentat ulterior. Nu era supraponderal, din păcate s-a accidentat destul de grav”.

ADVERTISEMENT

„După meciul de la CFR Cluj ce spunea lumea? Că e bun, că nu au întâlnit un portar așa ca Kongshavn. Au fost șuturi de aproape și nu avea ce să facă.

Mario Niculae e competent… are relații internaționale. Eu am colaborat bine cu el”, a mai spus fostul antrenor al lui Dinamo.

Dinamo se află pe locul 17 din campionat, penultima poziție din clasament și prima direct retrogradabilă, la un punct în fața lui Poli Iași, ultima echipă din Liga 1.

ADVERTISEMENT