Sport
notix pixel id

Analiza lui Ilie Dumitrescu la pauza meciului dintre România și Islanda: „Trebuie să avem răbdare, inspirație și atenție”

Ilie Dumitrescu a analizat prima repriză din duelul România - Islanda, spunând că jucătorii trebuie să aibă răbdare, inspirație și atenție pentru a câștiga meciul.
11.11.2021 | 22:51
Analiza lui Ilie Dumitrescu la pauza meciului dintre România și Islanda: „Trebuie să avem răbdare, inspirație și atenție”
Ilie Dumitrescu. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

„Mister” consideră că Andrei Ivan putea fi folosit titular, raportându-se la forma bună pe care o traversează la Universitatea Craiova, dar și în meciurile anterioare la națională.

Ilie Dumitrescu a fost mulțumit de felul în care jucătorii României au reușit să deschidă o apărare aglomerată a islandezilor, însă le atrage atenția asupra fazelor fixe, din care nordicii au fost aproape de a deschide scorul.

Analiza lui Ilie Dumitrescu la pauza meciului dintre România și Islanda

Ilie Dumitrescu a analizat prima repriză a duelului dintre România și Islanda, explicând ce le-a lipsit jucătorilor lui Mirel Rădoi pentru a face diferența încă din prima parte a jocului.

ADVERTISEMENT

„Mister” consideră că „tricolorii” au desfăcut bine apărarea islandezilor și crede că dacă aceștia reușesc să mențină același ritm, România nu poate rata victoria, care ne duce la un pas de calificarea la baraj, ținând cont că ultimul meci îl jucăm împotriva Liechtensteinului.

„Era un jucător în lotul echipei cu o formă foarte bună, mă refer la Ivan. Am jucat bine în prima repriză, am depășit liniile lor.

ADVERTISEMENT

Foarte bine a jucat și Ianis și Tănase. Lipsește golul, trebuie să avem răbdare, inspirație și atenție la jocul între linii, pentru că putem câștiga acest meci”, a spus Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.

Bogdan Stelea, nemulțumit de mijlocașii titularizați de Mirel Rădoi în meciul cu Islanda

Bogdan Stelea a fost nemulțumit de mijlocașii aleși de Mirel Rădoi pe care să îi folosească încă din primul minut al confruntării cu Islanda, fiind de părere că naționala avea nevoie și de un mijlocaș defensiv, nu doar de mijlocași ofensivi.

ADVERTISEMENT

Fostul portar al naționalei României crede că Dragoș Nedelcu trebuia titularizat: Eu nu aș juca cu mijlocul ăsta, aș prefera un Nedelcu. Poți juca cu acest mijloc, pentru că jucătorii schimbă mult între ei.

În anumite situații, un jucător care are știința de a se poziționa în teren, poate opri un atac.

ADVERTISEMENT

să nu spun că nu în ultimul rând, Nedelcu este mai puternic, poate să intre în dueluri cu adversarii”, a spus Bogdan Stelea


ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 116 pagini de emoții + poster GRATUIT, la NUMAI 10 lei
A apărut noua revistă Fanatik