Fotbal intern

Ilie Dumitrescu are speranțe mari de la naționala României: „Am încredere în această generație”

30.03.2021 | 22:39
Ilie Dumitrescu are sperante mari de la nationala Romaniei Am incredere in aceasta generatie
ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu a vorbit despre naționala mare a României și își pune mari speranțe în selecționata lui Mirel Rădoi, de la care așteaptă o victorie împotriva Armeniei.

„Mister” consideră că „tricolorii” au început bine campania de calificări pentru Campionatul Mondial din Qatar, dar forma bună din primele două meciuri trebuie să fie continuată de o victorie împotriva Armeniei.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu a vorbit și despre înfrângere cu Germania și consideră că România a pierdut onorabil pe „National Arena”.

Ilie Dumitrescu are speranțe mari de la naționala României

Ilie Dumitrescu a vorbit despre naționala României și vrea ca „tricolorii” să o învingă pe Armenia, având mari speranțe de le elevii lui Mirel Rădoi.

ADVERTISEMENT

„Sunt conștienți de începutul calificărilor. Am început cu victorie cu Macedonia de Nord, am pierdut onorabil cu Germania și ar fi extraordinară o victorie cu Armenia.

Trebuie să câștigăm împotriva Armeniei. Eu cred în generația aceasta”, a spus Ilie Dumitrescu la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță a vorbit despre tactica lui Mirel Rădoi pentru meciul cu Armenia

Mihai Stoichiță a vorbit despre partida dintre Armenia și România, iar oficialul FRF a dezvăluit puțin din tactica lui Mirel Rădoi: „Mirel a pregătit partitura, vom controla jocul, nu vom face jocul de așteptare ca împotriva Germaniei.

Cheia meciului e în mâna lui Rădoi, pe cine alege să joace. Va face sigur schimbări, se adaptează la adversar, plus că ține cont de distribuirea efortului depus de jucători”.

ADVERTISEMENT

„Nu mă aștept la o victorie cu 5-0, am avut șansă acum câțiva ani cu Daum, au avut jucător eliminat. Le lipsește numărul 1, Mkhitaryan, nu vom avea probleme.

Armenia nu are mulți fotbaliști de valoare ca în alte generații trecute, când jucau în Europa destul de mulți. Dar sunt talentați, destul de duri, joacă pe contraatac.”, a mai spus Mihai Stoichiță pentru  digisport.ro.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,93 este cota pentru ”2 solist” la meciul Armenia – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT