Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Ilie Dumitrescu, avertisment pentru Belgia înaintea meciului de la EURO 2024: ”România are ce trebuie să-i rănească”

IIie Dumitrescu a făcut o analiză a meciului Belgia - România de la EURO 2024 și le-a transmis un mesaj clar adversarilor noștri.
22.06.2024 | 07:30
Ilie Dumitrescu avertisment pentru Belgia inaintea meciului de la EURO 2024 Romania are ce trebuie sai raneasca
IIie Dumitrescu a făcut o analiză a meciului Belgia - România de la EURO 2024 și le-a transmis un mesaj clar adversarilor noștri. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

”Tricolorii” au început cu dreptul turneul final din Germania spulberând Ucraina cu 3-0, iar o victorie în cel de-al doilea joc le-ar aduce matematic calificarea în optimile de finală.

Belgia, avertizată de Ilie Dumitrescu înaintea partidei cu România de la EURO 2024

Fostul mare internațional a vorbit despre întâlnirea Belgia – România, din etapa a doua din grupa E de la EURO 2024, și a avertizat reprezentativa lui Domenico Tedesco că ”tricolorii” au armele necesare pentru a se impune.

ADVERTISEMENT

”Nu vei găsi pe nimeni în România care să subestimeze Belgia pentru că a pierdut acel prim meci (n.r. – 0-1 cu Slovacia). Nu am dubii despre această generație. Este foarte multă calitate în acest grup și pot și ei să facă ce am reușit noi în ’94, dacă nu chiar mai mult.

Vrem 6 puncte pentru a fi siguri de calificare. Patru puncte ar putea să nu fie suficiente. Vrem șase. România va juca pentru cele trei puncte, nu ne vom schimba planul de joc în urma victoriei inaugurale.

ADVERTISEMENT

Vom juca pentru a câștiga, ca în fiecare meci, cu multă intensitate și o bună acoperire a spațiului. Crede-mă, România are ce trebuie să-i rănească pe ‘Diavolii Roșii’! Dar știu și că va trebui să fim în vârf”, a declarat Dumitrescu, într-un interviu pentru walfoot.be.

Răducioiu cere o tactică defensivă în jocul cu Belgia

Coechipier cu Ilie Dumitrescu în echipa națională a României, Florin Răducioiu a vorbit despre modul prin care ”tricolorii” se pot impune în fața Belgiei, în meciul programat sâmbătă, 22 iunie, de la ora 22:00, la Koln.

ADVERTISEMENT

”Ştiu că se supără românii pe mine, dar eu mereu am spus asta… În ADN-ul României mereu a fost să fim atenţi în apărare şi, evident, cu jucători de calitate, să reuşim să câştigăm meciurile prin contraatacuri.

Asta trebuie să fie soluţia. Mie mi-e foarte teamă de acest meci cu Belgia. N-aş fi de acord să mergem peste Belgia, să facem un presing avansat. Am mari dubii în privinţa acestei strategii. Aş rămâne în defensivă. Le dai posesia, dar prefer această tactică de a fi cât mai compacţi şi atenţi în apărare”, a spus Răducioiu.

ADVERTISEMENT

Delegația noastră a plecat în această dimineață cu trenul spre Koln, iar reporterii FANATIK au fost la gara din Wurzburg unde au surprins o atmosferă destinsă printre ”tricolori”. Aceștia au plecat cu o întârziere de câteva minute din cauza furtunilor care au dat peste cap întregul sistem feroviar din Germania.

Vino pe Insula Euro din Parcul Titan să urmărim împreună naționala

Suporterii echipei naționale sunt invitați pe Insula Euro din parcul Titan să urmărească pe un ecran uriaș toate meciurile de la Euro 2024. Pe lângă experiența de a vedea împreună partidele de la Campionatul European, fanii vor avea la dispoziție și puncte de vânzare mâncare sau băutură, se vor distra cu diverse jocuri și vor asculta în fiecare zi concerte live cu DJ sau cu trupe și artiști de top, precum Puya, Antonia sau Ruby.

ADVERTISEMENT
1,80 este cota oferită de BETANO pentru „total cornere: sub 9,5” în meciul Belgia - România