Fotbal intern

Ilie Dumitrescu, avertisment pentru FCSB! Ce echipe îi vor pune probleme liderului din play-off

19.04.2021 | 09:35
Ilie Dumitrescu avertisment pentru FCSB Ce echipe ii vor pune probleme liderului din playoff
ADVERTISEMENT

Principalele candidate la câștigarea campionatului, FCSB și CFR Cluj, au câștigat primele meciuri din play-off, dar fostul internațional Ilie Dumitrescu avertizează gruparea roș-albastră asupra pericolelor care vin de la adversari pe care FCSB nu pare să-i ia în seamă.

Analistul TV este convins că până la finalul campionatului FCSB va întâmpina probleme majore cu echipele care au jucători experimentați, capabili să gestioneze situațiile în care sunt în avantaj.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu mizează în continuare pe FCSB și CFR Cluj, în lupta pentru titlu, dar a enumerat și celelalte echipe care vor pune reale probleme principalelor candidate, în special roș-albaștrilor.

Ilie Dumitrescu: ”Sunt echipe cu experiență, e greu să întorci rezultatul”

Fost campion și golgheter al României cu Steaua, Ilie Dumitrescu a analizat primul meci al roș-albaștrilor din faza play-off a Ligii 1 și a concluzionat că echipa lui Toni Petrea a fost norocoasă în victoria cu FC Botoșani, scor 2-1, după ce moldovenii au condus la pauză cu 1-0.

ADVERTISEMENT

”Vor avea probleme cu echipele cu experiență – CFR Cluj, Craiova, Sepsi. Sepsi e o nucă tare, incomodă. Leo Grozavu are și un lot valoros. Dacă Sepsi conduce cu 1-0, e foarte greu s-o mai întorci, apropo de ce s-a întâmplat în seara asta (în meciul de duminică seara – n.r.).

Echipa lui Leo Grozavu va fi tot timpul extrem de incomodă în play-off. Ca dovadă, joacă în deplasare la Craiova și scoate punct”, a concluzionat Ilie Dumitrescu, la Digisport.

ADVERTISEMENT

Eurogolul lui Popescu și gafa lui Pap

Cu FC Botoșani, FCSB a alergat mult pentru a obține victoria care să o mențină în fruntea clasamentului Ligii 1. Moldovenii au deschis scorul după o cursă fantastică a lui Ashkovski.

Succesul roș-albaștrilor s-a conturat greu, în ultimele 25 de minute ale întâlnirii de la Giurgiu. Octavian Popescu a înscris un eurogol, cu o execuție din afara careului, pentru ca Eduard Pap să-și îngroape echipa cu o gafă de începător în fața lui Panțîru.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă s-a conturat greu, victoria îi menține pe roș-albaștri în fruntea clasamentului, cu un punct avans față de campioana ultimilor trei ani, CFR Cluj, învingătoare clară în disputa cu Academica Clinceni, scor 3-0.


  • (P) Cota BETANO pentru Academica Clinceni – FCSB: 1,75 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT