Fotbal intern

Ilie Dumitrescu, avertisment pentru FCSB după Supercupa cu CFR Cluj: „Vine play-off-ul, cred că vor avea probleme”

15.04.2021 | 22:06
Ilie Dumitrescu avertisment pentru FCSB dupa Supercupa cu CFR Cluj Vine playofful cred ca vor avea probleme
ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu a vorbit la finalul Supercupei României, câștigată de CFR Cluj în fața FCSB-ului la loviturile de departajare și a tras mai multe concluzii despre formația lui Toni Petrea.

Ilie Dumitrescu consideră că FCSB suferă în atac, însă îi place zona defenzivă a „roș-albaștrilor” și a admirat evoluția puștilor echipei din confruntarea cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

„Mister” a recunoscut că CFR Cluj a fost echipa mai bună, dar speră să vadă un FCSB mult mai ofensiv, deși știe că nu îi va fi ușor lui Toni Petrea să se descurce fără mai mulți jucători de bază.

Ilie Dumitrescu, avertisment pentru FCSB după Supercupa cu CFR Cluj

Ilie Dumitrescu o avertizează pe FCSB în privința următoarelor meciuri din play-off și consideră că formația lui Toni Petrea suferă în atac: „FCSB e așa cum spuneam, trebuie să ne obișnuim cu fața aceasta a FCSB-ului, nu mai este echipa cu multe goluri.

ADVERTISEMENT

În ultimii 20 de metri ai adversarului trebuie să vină inteligența de joc a lui Octavian Popescu, Moruțan, de ce nu. Trebuie să facă mai multe pentru a-i pune probleme CFR-ului.

Cei care au intrat în teren s-au descurcat admirabil. Copiii care au intrat în teren și-au făcut treaba și au reușit să scoată un 0-0 în fața campioanei”.

ADVERTISEMENT

Felicitări pentru tinerii FCSB-ului

Ilie Dumitrescu a ținut să îi felicite pe tinerii FCSB-ului, dar la finalul discursului său le-a atras din nou atenția jucătorilor lui Toni Petrea în privința play-off-ului:

„Au stat bine tactic. Jucătorii de bază au fost păstrați pentru campionat, iar trofeul dacă putea fi luat cu jucătorii care au jucat mai puțin era un bonus, cam așa a fost tactica FCSB-ului”.

ADVERTISEMENT

„CFR a fost echipa mai bună, a fost superioară astăzi. Eu am o îngrijorare pe fază ofensivă la FCSB. Pe fază defensivă, FCSB stă bine, dar lipsește viteza de joc, plus că și Florinel Coman e accidentat.

Vine play-off-ul, cred că vor avea probleme. S-a văzut cu Craiova, s-a văzut cu Sepsi”, a mai spus Ilie Dumitrescu la TV DigiSport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Botoșani: 1,65 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT